Brad Pittet annyira kikészíti a válás körüli hercehurca, hogy azóta visszautasít minden nyilvános szereplést. Olyannyira, hogy senkinek sem hajlandó nyilatkozni, interjút adni, kerüli a sajtó-nyilvános szerepléseket, és ami a legdurvább, hogy várhatóan

a legújabb, Szövetségesek című filmje jövőheti premierjén sem kíván megjelenni.

Tudja, ez az a film, ami miatt hírbe hozták Marion Cotillard-ral, aki szerencsére egy vállalható indokkal egész gyorsan tisztázta a kérdést. Ennek ellenére úgy látszik, nem jó ómen vele mutatkozni a vörös szőnyegen.

De nem csak emiatt tekinthető kényesnek a szituáció: az eredeti elképzelések szerint ennek a filmnek a promójával szerették volna eljuttatni Pittet az Oscar-díjig, de ő azt mondja, hogy válás-szempontból jelenleg nem tesz neki túl jót, ha állandóan középpontban van és csak vele foglalkoznak az emberek. 

Egy közeli forrás szerint a színészt iszonyúan megviseli ez az egész, ezért döntött a meglapuló technika mellett, így talán a média nem tudja percenként elemeire szétszedni. Viszont ahhoz ragaszkodik, hogy továbbra is küzd a gyerekeiért, közös felügyeleti jogot akar Angelina Jolieval. 

Forrás: DailyMail