Az énekes ugyanis bejelentette jövő nyári turnéjának részleteit. Ennek alapján 18 országban összesen 29 koncertet fog adni, köztük Budapesten is, ahol 2017. augusztusán 23-án a Groupama Arénában lesz látható.

A 42 éves brit sztár legutóbb tavaly augusztusban a Let Me Entertain You című turnéja keretében járt nálunk. A Sziget fesztivál mínusz egyedik napján telt ház, vagyis 75 ezer néző előtt adott fergeteges hangulatú koncertet.

Az új turnéről elsősorban azt érdemes tudnia, hogy a legendás angol pop banda, az Erasure lesz az előzenekara. Ha szeretne ott lenni a budapesti koncerten, november 11-étől vásárolhatja meg jegyét, kivéve, ha ön a hivatalos rajongói klub tagja, mert akkor már 48 órával az értékesítés kezdete előtt élhet elővásárlási jogával. További információkért ide vagy ide kell klikkelnie.

Robbie Williems egyébként november 7-én, vagyis ma este a londoni The Troxy-ban tart egy különleges bulit, ahol átveszi a BRITs Icon díjat. Ez a BRIT Awards legrangosabb elismerése, amit olyan művészeknek ítélnek oda, akik mind szerzőként, mind előadóként komoly befolyással voltak az angol kultúrára, és a legnagyobb eredményeket érték el zenéjükkel. A díjat eddig csak Elton John és David Bowie kapta meg.