A 47 éves színésznővel a  Marie Claire készített egy interjút, ami december közepén jelenik meg, de pár részletet már olvashatunk belőle. Aniston beszélt a férjéről, karrierről, családról, és útkeresésről. 

22 éve annak, hogy Aniston az elkényeztetett, de talpraesett Rachel Green szerepében bemutatkozott a Jóbarátokban, azóta is főleg vígjátékokban láthattuk. Mostanában szépségápolási cikkeket reklámoz, valamint a Hivatali Karácsony című film főszerepét kapta meg Jason Bateman és Olivia Munn mellett – a film egy karácsonyi Másnaposok lesz az ígéretek szerint, lopott Ferrarival és részeg Mikulásokkal. 

Az interjúban meglepő őszinteséggel beszélt, például arról, hányadán is áll a sikerrel:

Most épp abban az időszakban vagyok, amikor nem tudom pontosan, mit is csinálok. Utak találkozásánál állok, amikor ki kell találnom, mi inspirál igazán. Amik eddig bántottak, azok már nem tudnak bántani. A legnagyobb kihívás, hogy megpróbáljam megtalálni azt, ami a szívemet boldoggá teszi.

És hogy milyen volt eddig?

Túl keményen dolgoztam ahhoz egész életemben, és a karriemért, hogy elintézzenek azzal, hogy egy szomorú, gyerektelen ember vagyok. 

A terhességével kapcsolatban – ami állandó téma a sajtóban – épp a múltkor adott ki egy nyílt levelet.  Itt már lehetett érezni, hogy mik kavarogtak benne. 

A lapnak beszélt a férjéről, Justin Theroux színészről is. Teljes biztonságban érzi magát mellette, nincs előtte titka. Minden percet imád vele, legyen bármilyen kedvében.

Annyira jó ember, hogy fájna őt bármiért bántanom.

Őrülten szerelmesek, így vészelik át most épp azt, hogy Theroux Melbourne-ben forgat. Ezt igazolja az is, amit Justin Theroux mondott Anistonról nemrég.

via Marie Claire