Ma délután kisüt a nap, élvezze ki, mert a héten már csak esni fog. Boldog névnapot Zsombor nevű olvasóinknak - jönnek a hírek a spenótos bagel mellé:

  • A Blikk címlapon indít Balogh Eszterrel, az X-Faktor kiesőjével: "Szüleim miatt utálnak a nézők" - ezt Balogh mondta. Szerinte édesapja és édesanyja cirkusza is hozzájárult ahhoz, hogy elfordultak tőle a nézők. Eszter ugye az előválogatóra gondolt, ahol a szülők azt mondták Gáspár Lacinak, ha nem juttatja tovább ezt a lányt, akkor öngyilkos lesz. Például ezért továbbvitte a mentorházig, ott is volt móka, aztán Balogh Esztert úgy kipattintották a nézők, mint a csuda. Bár sokan kritizálták produkcióját, úgy gondolja, hogy minden alázata, tehetsége, szorgalma megvan ahhoz, hogy egyszer sikeres énekesnő legyen.
  • Gáspár Laci műsort kaphat az RTL Klubon, ugyanis a csatorna Gáspár humorára, és szakmai múltjára építene a Lip-Sync-Battle nevű induló műsorában. A nézők nagyon megszerették Gáspárt, ezért lenne tökéletes választás a Bors informátora szerint. És valahol meg is értjük.
  • Vajna Tíma körül a Bors szerint áll a bál: túl sokba kerülne műsora és túl sok a kérdőjel, csoda, ha zökkenőmentesen lezajlik, ezt egy TV2-s dolgozótól tudják. 150 millió forintért gyártotta volna le az IKO műsorgyártó cég a TV2 számára a Miss Universe Hungaryt, amit a Bors informátora szerint még Andy Vajna is sokallt, így nem állapodtak meg. Végül a lap megkereste a TV2-t, akik megnyugtattak mindenkit: lesz műsor, már javában készülnek rá.
  • Sebestyén Balázs ma nem ment be a Morning Showba: telefonon mondta el reggel a műsorban, hogy gyomorrontást kapott. A Blikk még más dolgokat is említ, a srácok viszont egész reggel froclizták a magyar bulvársajtót, és azt mondták, ennek az egésznek a fele sem igaz - nincs nagy para, Balázs holnap lesz. Addig is Abaházi Csaba ült be a helyére.