Harry herceg barátnője, Meghan Markle jelenleg Londonban tartózkodik, és nagyjából az egész emberiség arra számított, hogy az Anglia és Dél-Afrika közötti rögbimeccsen végre egy párként lépnek a nyilvánosság elé. Az ifjú arisztokrata azonban rácáfolt a várakozásokra, mert ahogy alább is láthatja, november 12-én, szombaton a színésznő helyett Charlene monacói hercegnével mutatkozott a Twickenham stadionban.

A beszámolók szerint Harry herceg egyedül érkezett a helyszínre, de a mérkőzés izgalmait már Charlene hercegné oldalán élvezte. Ez már csak azért is váratlan fordulat, mert korábban még a stadion személyzete is úgy nyilatkozott, hogy az arisztokrata jó eséllyel Meghan Markle társaságában teszi tiszteleték náluk, ezért egy külön széket is kijelöltek neki.

A színésznő állítólag arra hivatkozva szabadult el a Briliáns elmék forgatásáról, hogy valamilyen fontos dolga akadt, majd meg sem állt Londonig, ahol Harry herceg vendégszeretetét élvezi. Úgy volt, hogy ezen a hétvégén találkoznak Vilmos herceggel és Katalin hercegnével is

Via The Mirror