Mai hírösszefoglalónkat a Blikk és a Bors cikkei segítették, amelyeket most továbbadunk önnek szeretettel. Tehát: 

Liptai Claudia ha akarna, se mehetne még férjhez. A Bors azt írja, hogy ennek csupán annyi az oka, hogy jelenlegi párja, a cukrász Pataki Ádám még nem vált el az előző feleségétől, ez pedig nyilván bonyolítaná a helyzetet, ha a színésznővel épp az oltár előtt állnának. 

  • A Konyhafőnök győztese, Németh Ádám öt év múlva egy farmon képzeli el magát, írja a Blikk. Addig is jóindulatból megosztotta a műsor egyik receptjét a nagyközönséggel, ha netán valakinek kedve lenne öt perc alatt összerittyenteni. Ez pedig a szürkeharcsa kápiapaprika-krémmel, kapros túrógombóccal és tejfölhabbal. Íme: 

A szürkeharcsát házi vajban sütöttem egy kis fokhagymával, a kápiapaprikákat faszénparázson grilleztem, húsát pürésítettem. A kapros túrógombócot a bográcsban pöszörgő alaplében főztem, aztán pirított libatepertős-diós morzsába forgattam. A termelői tejfölhabot pedig reszelt bio­lime-héjjal fűszereztem.

Ennyi!

  • Havas Henrik annak idején megvette a Barátok közt elején látható épületet, hogy aztán iskolát nyisson benne. Ez végül nem valósult meg, így abban maradt magával, hogy akkor a közös költséget sem kell fizetnie, és 2014 óta tartja is magát az elképzeléshez (ezt szintén a Bors állítja). Állítólag 5 millió forinttal tartozik már, az ingatlant árverésre bocsátották.