A 74. Golden Globe-gálán ugyanis Sophia, Sistine és Scarlet Stallone töltheti be a díjak átadásában segédkező Miss Golden Globe szerepét. Sylvester Stallone a bejelentés kapcsán örömét fejezte ki, hogy ilyen csodálatos lányai vannak, megjegyezve, hogy az érdem igazából a feleségét illeti, mert Jennifer Flavin volt az, aki remek munkát végzett nevelésük során.

Ha nem ismerné a dolgok menetét, akkor arról van szó, hogy a Golden Globe-ceremónián hagyományosan egy-egy sztár gyermeke tölti be a díjak átadásában segédkező Miss Golden Globe szerepét.

A díjkiosztót szervező egyesület, a Hollywoodban dolgozó külföldi tudósítók szövetsége csütörtökön jelentette be, hogy ezúttal az akciósztár lányait kérték fel a nemes feledatra.

"Ez egy szuper lehetőség a számunkra, hiszen kiskorunk óta egész életünkben a szüleink árnyékában voltunk a vörös szőnyegen"

– mondta el a 18 éves Sistine Stallone, aki modellként dolgozik.

A felkérés már csak azért is nagy szó, mert ez az első alkalom, hogy egyszerre három Miss Golden Globe is színpadra léphet az eseményen. Korábban Corinne Foxx, Jamie Foxx lánya, Greer Grammer, Kelsey Grammer lánya, Sosie Bacon, Kevin Bacon lánya és Francesca Eastwood, Clint Eastwood lánya részesült hasonló megtiszteltetésben.

A Golden Globe-gálát 2017. január 8-án rendezik meg a hollywoodi Beverly Hilton Hotelben, ahol Jimmy Fallon lesz a házigazda. Azt már most tudni lehet, hogy Meryl Streepet a Cecil B. DeMille-életműdíjjal tüntetik ki a ceremónián.

Via Entertainment Tonight