Elég a szövegelésből!

– vezette fel Till Attila az első produkciót pontosan 65 perccel a kezdés után. A Sztárban sztár döntője 18.50-kor kezdődött, Kocsis Tibor pedig 19.55-kor kezdett gospelezni. Az első egy órában idáig lehetett érezni az izzadtságszagot, hogy sikerüljön kitölteni a műsoridőt. Voltak kisfilmek, előre felvett produkciók, minden, ami lekötheti a nézőt majdnem 4 órán át.

De vége van, túl vagyunk a dupladöntőn, Veréb Tamás nyert. 

Muri Enikő lett a negyedik, Nagy Adri a második. Az első hely a két fiú, Kocsis Tibor és Veréb Tamás dőlt el. És most tegye fel a kezét, aki még az első adás alapján eltalálta volna Veréb nevét! Mondjuk azt se hittem volna, hogy Radics Gigi nem kerül az első három közé. De Radics korán kiesett, és az Operettszínház tagja, Veréb Tamás pedig mindenkit megelőzött. Talán az utolsó előadása, Robbie Williams miatt talán nem, de megelőzte Kocsist. 

Mielőtt kiderült volna a győztes, mindenki kétszer lépett a színpadra. Volt egy szóló produkció és egy híres duett egy híres emberrel. Az estét Whoopi Goldbergesített Kocsis Tibor kezdte, és egy kép mindent összefoglal. Kocsis ijesztőre sikerült.

Ha már Kocsis Tibornál tartunk, ne felejtsük el, hogy Kis Grófóval énekelte a No roxa áj-t. Audi helyett Mercivel érkeztek a stúdióba, Kocsis sem volt olyan rajos, mint Jolly, viszont nagyon lelkesen mondta, hogy Grófónak a pampam. Ha másra nem, arra jó volt a dal, hogy

Bereczki Zoltán rájöjjön, Kis Grófónak jó hangja van. 

Rögtön meg is fogadta, hogy alaposabban utánajár Grófo munkásságának. 

A műsorban két körben hirdették ki az első helyezettet. A kezdő négyes közül a legkevesebb szavazatot kapott Muri Enikő ülhetett a többiek közé a kanapéra. A dupladöntő igazi döntője már csak Nagy Adri, Kocsis Tibor és Veréb Tamás között dőlt el. A kezdő mezőnyből talán kevesebben lehettek azok, akik erre a hármasra tippeltek volna. A Sztárban sztár negyedik évadában nem volt túl sok nagy név, ők is hamar kiestek, Radics Gigi és Király Linda se húzták sokáig. De amilyen nehezen értettük meg, miért pont Veréb Tamást válogatták be, olyan nagy meglepetés volt, hogy neki állt jól a legtöbb szerep. Ugyanolyan könnyen volt Usher, mint Balázs Fecó. 

Nagy Adri, aki énekesnő és Jóban rosszban-szereplő is egyben vasárnap Náksi Attilaként rappelt és Zalatnay Saroltaként csinált tölcsért a kezéből. Zalatnay óriási műszempilláival kívánunk jó éjszakát. 

Ja, és a Sztárban sztárbannak még mindig nincs vége. Most, hogy befejeződött egy évad, jön egy újabb verzió a Super TV2-n. Csak éppen gyerekekkel.