Az Albertekre, Lipótokra lehet ma koccintani, ha valaki olyan meredek, hogy kedden nekiáll egy ilyennek - amúgy felhős, esős napra és napközben 0-6 fokra számíthatunk, jönnek a friss hírek:

  • Sarka Katát a Bors olvasói összeboronálták Dzsudzsák Balázzsal, elég volt ehhez az, hogy Sarka gyerekeivel kilátogatott a magyar válogatott Andorra elleni mérkőzésére, valamint olvasók információi alapján többször utaztak együtt repülőjáratokon. "Tény, régóta ismerjük egymást, nagyon jóban vagyunk, és Dávidkával is nagyon kedves. A meccs után is készíthettünk vele fotókat, ekkor láthattak. De még mielőtt találgatások kezdődnének: úgy semmi közöm Ba­lázshoz" – szögezte le Kata.
  • Törőcsik Mari életéről hamarosan könyv jelenik meg: ebből szemezget a Blikk. Kiderült, Bodrogi Gyulával, második férjével rendszeresen megcsalták egymást, de ezekről az esetekről tudtak, szabad volt. 1955 és 1964 között voltak együtt így, elég modern felfogásúak voltak, azokhoz az időkhöz képest. "Gyulával mindig tudtuk, hogy mikor van a másiknak valakije. Azt mondtuk, hogy amíg a legfontosabbak vagyunk egymásnak, addig ez nem számít. Mi nem szeretőt tartottunk, hanem futó kalandjaink voltak. Egy éjszaka, és kész."
  • Opitz Barbara az a mindig szerény, kis elveszettnek látszó sonkádi uborkaszedőlány, aki szerencsét próbált az idei X-Faktorban és be is jutott az élő showba. Leginkább Ella Eyre művésznőre hasonlít, mind fizimiskájában, mind stílusában, és most meglepő őszinteséggel a Borsnak nyilatkozott az életéről, többek között arról, hogy olyanná szeretne válni, mint Tóth Gabi. Hosszú út lesz bizony, ugyanis 16 éves, de még nem volt fiúja - a jó szerepléstől várja a szerelmet. A barátaiban csalódott, mert sokan elfordultak tőle most, de a gátlásait, feszültségeit a színpadon le tudja vezetni, így ez jó. Amúgy orvosnak készülne az éneklés mellett, hát sok sikert kívánunk neki!