Egy jól értesült forrás szerint Harry herceg a múlt hét folyamán a Kensington-palotában mutatta be barátnőjét, Meghan Markle színésznőt Vilmos hercegnek, aki örömét fejezte ki öccse látványos boldogsága miatt.

Meghan Markle a Briliáns elmék forgatási szünetét kihasználva látogatott el Londonba, ahol Harry herceg páratlan vendégszeretetét élvezte. Úgy volt, hogy először egy rögbimeccsen lépnek a nyilvánosság elé, ám ebből végül nem lett semmi, mert az arisztokrata váratlanul Charlene monacói hercegné társaságban bukkant fel a stadionban. Ez azonban szerencsére nem vetett árnyékot kapcsolatukra. Olyannyira nem, hogy állítólag mindkettőjük szájából elhangzott az, hogy

szeretlek.

A színésznő azóta visszautazott Torontóba, Harry herceg pedig egy hivatalos látogatás keretében a Karib-térségbe készül, de már nem sokáig kell nélkülözniük egymás társaságát. Több forrás egybehangzó véleménye szerint ugyanis az arisztokrata egy romantikus vakációt tervez választottjával. A részletekről csak annyit tudni, hogy decemberben egy hetet töltenének el valamilyen szép helyen.

Via Us Weekly