Liptai Claudia második gyermeke, Pataki Marcell Ádám október végén jött a világra, de ha eltekintük a Story magazin témába vágó beszámolójától, akkor eddig csak a kezéről láthatott fotót. A jó hír az, hogy most már a lábát is megnézheti, méghozzá egészen közelről. Íme:

3 héttel ezelőtt megváltozott az életem. A csodás lányom mellé megkaptam a csodás fiamat. Most a család tölti ki az időmet. De mindenképp szeretném megköszönni azt a tengernyi jókívánságot, kedvességet, szeretetet amit én és a kisfiam már ezalatt a röpke idő alatt is kapott tőletek! Ezekkel a tappancsokkal kívánunk mindenkinek szép napot!

– írta a fotóhoz Liptai Claudia.

Megan Fox valamivel előrébb jár a babafotózásban, mivel egy olyan képet posztolt ki, amelyen teljes valójában csodálhatja meg Journey River névre hallgató, különösen cuki kisfiát

My wife makes beautiful babies :)

Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) által közzétett fénykép,

Szabó Zsófit sok kritika értéke amiatt, hogy álomesküvőjük óta külön ágyban alszanak Kis Zsolttal, aki ráadásul a jeggyűrűjét sem akarta hordani, mert nem tűri meg magán az ékszereket. Ha eddig álmatlanul forgolódott a kedvezőtlen fordulatok miatt, most megnyugodhat, mert az újdonsült feleség egy bizonyító erejű fotóval támasztotta alá, hogy minden rendben van közöttük.

#ujraegyutt #rajtavanagyűrű ** @kiskiszsolt

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett fénykép,

Cinthya Dictator közben valamilyen ismeretlen megfontolásból tangában videózta magát a tükörből, miközben kitátotta a száját. 

Tom Hiddleston a Kong: Skull Island című film forgatásáról tette közzé egy fegyverekben gazdag képet. A mozival kapcsolatban egyelőre ezzel kell beérnie, mert a bemutató csak jövő márciusban lesz.

Team. @kongskullislandmovie #kongskullisland [*: @voteroberts]

Tom Hiddleston (@twhiddleston) által közzétett fénykép,

A South Park 20. évedának új részében az egyik készítő, Trey Parker hároméves lánya, Betty kölcsönözte a hangját az Ike néven ismert karakternek. A büszke apuka az instán mutatta meg, hogy milyen volt a felvétel. Hát ilyen:

Here she comes*. #BettyBoogieParker #TreyParker #BoogieParker #Southpark #Ike

Boogie Parker (@thesouthparkers) által közzétett videó,

Tricky, a híres producer pedig éppen Budapesten van, és a Dunáról, meg különféle pálinkákról posztolgat képeket.

Mára ennyi, viszlát!