Chelsea Handler amerikai színész/komika és Jennifer Aniston közeli barátnője egyszer már megmondta a magáét Angelina Jolie-ról a talk show-jában. Akkor egyenesen bolondnak nevezte, most pedig egy jótékonysági esten fejtette ki a véleményét a Brangelina-szakításról. Éppen Jolie válóperes ügyvédjét, Laura Wassert díjazták, Handler vezette fel, és egész kedvesen kezdte a bemutatást. Elmondta a vacsorán, hogy milyen szuper ez a Wasser, ráadásul nagyon humanitárius, hiszen olyan gyerekek mellett áll ki, akik segítségre szorulnak.

A maga ironikus módján Brad Pitt csapatát választotta, szépen kiosztotta Jolie-t, megérti, ha a színész a piát választotta.

Olyan pletykák keringtek, hogy az egyik probléma az lehetett, hogy Brad Pitt túl sokat ivott és sok füvet szívott. Azon gondolkozom, hogy miért választotta az öngyógyítást. Talán azért, mert az elmúlt 12 évet a Comói-tónál is eltölthette volna George Clooney-val és Matt Damonnal, ahelyett, hogy egy házban ragad vagy 85 gyerekkel, akik 15 különböző nyelven beszélnek. Ó igen, egy kibaszott őrültet vett el, talán azért.  

– mondta Handler a csütörtöki eseményen. 

(Forrás: Us Weekly)