Vasárnap este, hét óra előtt tíz perccel kezdődik a Miss Universe szépségverseny magyar döntője a TV2-n. Ez azt jelenti, hogy tizenhat nő pár órán keresztül egy tévéműsorban győzi meg a lakosságot arról, hogy szebb, okosabb, tehetségesebb és talpraesettebb, mint a többiek, és megérdemli, hogy emiatt kijusson a verseny nemzetközi fordulójára.

A Miss Universe Facebook-oldala már közzétette a döntősök összesített fotóját. Azt nem mondhatjuk, hogy csoportképét, ugyanis a szereplők nem álltak össze egy képre, hanem szépen egymás mellé tették őket.

Megnézhetik őket fürdőruhás valójukban is.

Mint bizonyára észrevették, a szépségversenyző nők mellett sajnos nem tüntették fel, hogy melyikük kicsoda. Szerettük volna feliratozni a képet, de elménk meghátrált a feladat előtt, amikor észrevettük, hogy a felső fotón két szőkés hajú nő látható, az alsó viszont legfeljebb egy.

Gondoltuk, majd tájékozódunk a verseny honlapjáról (VIGYÁZAT! Automatikusan zenével indul!), de ott nincs semmi.

Megnéztük a műsort sugárzó TV2 honlapját, ott, a szépségversenynek szentelt aloldalon meg egy szőke hajú személy sincs. Viszont a videókon meg máshogy néznek ki, mint ezeken a fotókon. 

Reméltük, hogy legalább ugyanolyan sorrendben szerepelnek a két képen, de ez sem így van, úgyhogy amennyiben bármelyikük iránt szerelemre lobbant, bogarássza ki magának a versenytulajdonos Vajna Tímea Instagramjáról, hogy hogy hívják az illetőt.

Na, mit szólnak hozzájuk?