• Az akkor még "csak" milliárdos Donald Trump a 2013-as Miss Universe szépségverseny moszkvai világdöntője után tartott bulin környékezte meg Sarka Katát, aki férje, Hajdú Péter, illetve a Vajna házaspár társaságában volt jelen az eseményen. Erről először a 444.hu számolt be, de Sarka most megszólalt a Blikknek a történtekkel kapcsolatban. Elmondása szerint Trump egyszer csak megragadta a karját, és behúzta magához az emberei közé. „Megkérdezte, hogy ki vagyok, és mit csinálok Moszkvában. Kedves volt, odaadta a névjegykártyáját a privát telefonszámával, és a szobájába invitált. Eléggé meglepődtem, de persze nem vettem komolyan. Peti hasonlóképpen csak nevetett a sztorin. Végül ő mondta, hogy azért tartsuk meg a névjegykártyát, ki tudja, mire lesz még jó” – idézte fel Sarka Kata. Mint mondta, az új amerikai elnök egyáltalán nem az esete, jó negyven év van közöttük, ráadásul mindketten házasok. 
  • Sebestyén Balázs a Morning Show megszűnése kapcsán nyilatkozott a Blikknek, azt állítva, hogy Michael McNutt, a Class FM tulajdonosa megfenyegette őt. „Én ezzel az emberrel és a zenei igazgatóval találkoztam hatszemközt egy bizonyos szálloda halljában. Megvádolt, megfenyegetett, nagyon csúnya beszélgetések voltak. Megvádolt, hogy kivel tárgyalok, kivel ültem le, és hogy neki erre bizonyítéka van. Elmondtam, az, hogy ő itt dolgozik, az egy dolog, de ennyi év után sem tanulta meg, hogy kell a magyar emberekkel beszélni. Idejön ezzel a texasi cowboy-stílussal, és azt gondolja, bárkit zsebre tehet, nem jó módszer, ezzel nem fog elérni semmit. Ha akar, pereljen, nincs mitől félnünk” – mondta el a lapnak.
  • Alföldi Róbert a Lakástalkshow című műsorában vallott többek között arról is, hogy azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával: az élete egyes részein bizony kudarcot vallott. Ebből idézett a Blikk. „Nem tagadom, azért is dolgozom ennyit, mert az életem többi területe nincs rendben. Például nálam a nyaralás is érdekes kérdés. Csak akkor megyek, ha van valakim. Egyedül minek menjek? Hogy szembesüljek a magánnyal? Na, azt már nem. Amúgy is, nem szeretek én mások előtt fürdőruhában vagy meztelenül lenni, szemérmes vagyok, a színpadon persze az egész más.”
  • A Bors szerint édesanyja tiltakozására ellenére Weisz Fannit, a siket modellt eljegyezte Péter nevű barátja. „Nem igaz, hogy ez csak egy futó kapcsolat lenne, hiszen több mint négy éve vagyunk együtt, és három hónapja el is jegyeztem Fannit” – jelentette ki a férfi, aki még a jelbeszédet is megtanulta párja kedvéért.
  • Szintén a Borsból derül ki, hogy Cserpes Laura szerelmes dalt írt új párjáról, Gyurta Dániel olimpiai úszóbajnokról, akivel nemrég együtt utazott Norvégiába. „Nagyon friss még minden, törékeny, érzékeny időszak ez minden kapcsolatban, szeretnénk rá vigyázni, jól megélni minden percet, megismerni egymást igazán, ezt pedig szerintem nem lehet a nagy nyilvánosság előtt″ – mondta el kapcsolatukról az énekesnő.