Hagyományosan november elején rendezik az európai zenék díjkiosztó gáláját, az EMA-t, ezen ott is voltunk, meg is emlékeztünk róla - illetve arról is, hogy kik ezek a fura figurák, akiket ön már nem biztos, hogy ismer.

Most folytatódik a talány, ugyanis az európait az amerikai zenei gála, az American Music Awards követi. Azt már megnéztük, hogy kik nyertek díjat, arról viszont most beszélünk, hogy mik történtek még.

Nicki Minaj és a 18-as karika esete

A Twitter valósággal felrobbant, miután egész Amerika premier plánban láthatta, ahogy Nicki Minaj önmagát simogatja önmagán, totálban. Sokan azt kérdezik: hova tűntek a normális fellépők, mindenkin szinte már vállalhatatlan ruha van, polgárpukkasztóak - az énekhang és tehetség meg sehol. Persze ott az ellentábor, akik azt mondják, így lehet egyéniség valaki, ha kilóg a sorból.

Ön szerint kellett ez?

Lehet, hogy Drake lesz Taylor Swift következő pasija?

A műsor szünetében mutatták be az Apple Music új reklámját, amelynek Drake a főszereplője. El tudjuk képzelni, hogy Swiftnek annyira bejön a rapper Lip Syncje, amiben Drake a Bad Blood-ot énekli és vinnyog, hogy összejön vele, csak azért, hogy dalt írhasson róla is.

A Green Day megtöltötte politikával a teret

De hát egy punk zenekarnak ez is a feladata, mármint hogy kritikus, és lázadó legyen. Azt énekelték, „No Trump, No KKK, No Fascist USA.” vagyis 

sem Trumpot, sem a Ku-Klux-Klánt, sem fasiszta Amerikát nem akarnak.

Gigi Hadid PEDIG AZ ELSŐK KÖZÖTT LESZ KIUTASÍTVA AMERIKÁBÓL

Talán a legnagyobbat a 21 éves modell ment tegnap este: egyenesen neki Melania Trumpnak. Szlovén akcentussal parodizálta a leendő first ladyt, arra is rájátszva, hogy hogy utóbbi ellopta Michelle Obama (elnökné) egyik 2008-as beszédét. Többször, jól felismerhető mondatokat, kifejezéseket, hasonlatokat lopott, plagizált. Így nem vár tőle többet a következő alkalommal sem, csak hogy ezt mondja:

Szeretem a férjem... Barack Obamát, és a gyerekeinket, Sashát és Maliát.

KYLIE JENNER PEDIG NAGYI LETT

Persze csak átvitt értelemben, a Twitteres kiírása szerint kutyája épp az AMA gála előtt kezdett vajúdni, így Kylie Jenner úgy döntött, inkább bábáskodik. A hangulatjel arról árulkodik, hogy annyira nem örült a kialakult szituációnak – később viszont folyamatosan válaszolgatni kezdett a rajongók kérdéseire, és még a kiskutyákat is elnevezte, szóval csak kibírta valahogy.

via USWeekly, People, JustJared