A herceg 15 napot töltött a Karib-térségben, a körút során találkozott Antigua és Barbuda miniszterelnökével, aki semmi rosszat nem akart, de zavarba hozta Harry herceget. Alig két hónapja vannak együtt a barátnőjével, Meghan Markle-lel, de Gaston Browne belenyúlt a tutiba, mikor javasolta a vendégének, hogy nyugodtan tessék csak hozzánk jönni nászútra. 

Ez olyan, mint amikor a nagymamák, nagypapák megkérdezik a vasárnapi ebédnél az épphogy tinikorban lévő unokájukat, hogy na, mi van a lányokkal/fiúkkal? Ő meg csak annyit tud erre mondani, hogy hagyjál már. Vagy amikor egy kicsit később már az esküvővel zsarolnak a nagyszülők, mondván, hogy még szeretnék megérni. 

Browne sem kertelt. 

Tudtommal hamarosan új taggal bővül a királyi család. Azt hallottam, talán lesz egy új hercegné, és csak azt szeretném mondani, hogy ha kiválasztották a nászutat, Antigua és Barbuda tárt karokkal várja a párt. 

De itt még nem állt le a miniszterelnök, azzal folytatta, hogy a legjobb nászutas úti cél az övék, különleges lenne az itt eltöltött idő. Majd hogy még kínosabb legyen hivatalos találkozó, Gaston Browne azzal fejezte be a beszédét, hogy Meghan és Harry bizonyára nagyon szép párt alkotnak.

Remélem, hogy Meghan és Harry hamarosan kettesben töltenek el itt egy kis időt. 

Amúgy Browne-nak teljesen igaza van, ha Harry herceg házasodik menjen ide. Meg amúgy mindenki.

(Forrás: Sky News)