És hogy mi a különleges egy szimpla állóképben a 47 éves színésznőről? A keze a hasán pihen. Ennél már kevesebb is elég volt a legnagyobb képzelőerővel bíró lapoknak, hogy terhességet sejtsenek Anistonéknál. 

Jennifer Aniston a BBC One Show vendége volt (ahol arról is beszélt, hogy ő is még mindig sokszor visszanézi a Jóbarátok részeit), és az egyik forgatási szünetben lesimította a ruháját. Ebben még nem volna semmi, de a színésznőnek előszeretettel jósolnak kisbabát. Ráadásul rengetegszer nyilatkozta, hogy nem terhes, és a közeljövőben nem is valószínű, hogy teherbe esik. Sőt, pont egy decemberben megjelenő Marie Claire-es interjúban nyomatékosította, hogy le lehet szállni a témáról. 

Túl keményen dolgoztam ahhoz egész életemben, és a karriemért, hogy elintézzenek azzal, hogy egy szomorú, gyerektelen ember vagyok.

Nem sokkal előtte pedig nyílt levélben mondta el a véleményét a nők tárgyiasításáról, hogy mennyire idegesítő, hogy ha a kelletténél kettővel több hamburgert evett ebédre, már rögtön terhes. 

Teljesek vagyunk társsal és társ nélkül, gyerekkel, vagy anélkül is, azt pedig nekünk kell eldöntenünk, hogy saját magunkkal kapcsolatban mit jelent szépnek lenni.

Aniston lassan másfél éve ment hozzá a barátjához, Justin Theroux-hoz, és nem, nem esett teherbe Talán fog, talán nem.