Ködös reggellel kezdtünk, felhős-napos idő lesz belőle, a hétvégén viszont már csapadékra is számíthatunk  - az Emmáknak boldog névnapot kívánunk!

  • Hajdú Péter házassága nem tudjuk, hogy melyik irányba halad: vége, vagy béke lesz-e ebből. A lényeg, hogy a Hot! magazinnak két dolgot állít: nehezen viseli az egyedüllétet, ugyanakkor ma már teljes életet él. Az újság arról ír, hogy Hajdút megállás nélkül ostromolják a nők, a közösségi oldalakon érkező levelek végére sem ér. Sok lány élőben is felajánlkozik neki. "Nagyfokú bunkóságnak tartom, soha nem élnék vele". A gyerekekkel sok időt tölt, a velük kapcsolatos költségekben partner, nem mond nekik semmire sem nemet. 
  • Sebestyén Balázs fél az öregedéstől, erről már a múltkor a Kasza Taxiban is beszélt, akkor azzal viccelődtek Kasza Tibivel, hogy már minden reggel hideg vízzel mosnak arcot, hátha az összehúzza a pórusokat. A Hot! magazinnak is ezt mondta: "A külsőség soha nem érdekelt, de negyvenévesen rászoktam arra, hogy hideg vízzel mosok arcot." Rohadtul őszül, minden reggel táskásak a szemei, elkezdett félni az öregedéstől. 
  • Várkonyi Andreát a Mokkában kapcsolták, de a Blikk és a Bors is írt a hírhedt Flórián téri balesetéről. Demcsák Zsuzsa pont ott volt, amikor Várkonyi balesetezett: "én nem tudtam, hogy te vagy az, csak azt láttam, hogy a szalagkorlátot lebontottad". Hát így váltott át a drámai hír Demcsák Zsuzsa sztorizgatásába, ezután Várkonyi arról beszélt, hogy számára az volt a legmeglepőbb az egészben, hogy az ütközés után senki nem ment oda segíteni neki, vagy megkérdezni, hogy jól van-e. Demcsák azonnal reagált: "Én már akkor voltam ott, amikor a rendőrség helyszínelt" - szerencsére Várkonyi jól van, bár egy kicsit sántít, és egy púpot is szerzett a homlokára.

FullSizeRender (1)

  • Mata Ricsi családja már nagyon ott tart, hogy Budapestre költözzenek: ha beindul a fiú karrierje, akkor a családjának is mellette a helye, így gondolja az apuka, Ernő. Nem engedhetik, hogy 15 évesen egyedül kóricáljon a nagy fővárosban, az eddigi alkalmi munkákat fix munkára cserélnék, már csak a kauciót kell összegyűjteniük. Alig várják, hogy Mata Ricsi megmutassa komolyabb oldalát is az X-Faktorban, az apja az ifjú Máté Pétert látja benne - olvasható a Blikkben. 
  • A Story magazin is Mata Ricsiről cikkezik, itt már az édesanya van középpontban, aki a koraszülött fiáról, és az elvesztett 3 gyerekéről beszél. Mata Ricsi rossz gyerek volt, de az anyuka a lelke mélyén örült, hogy életrevaló. Mivel az énekes fiú látása elég rossz, szemüveget kellene hordania, de nem szereti, mert kamaszodik, és fontosabb neki, hogy néz ki. Az anyuka reméli, hogy megjön az esze.