Ez a hét az American Music Awardsszal kezdődött, és amit ott láttunk, az a héten aztán többször is visszaköszönt, és most nem csak Nicole Sherzinger egzotikus szettjére gondolunk. Hanem többek között az Angel Ball nevű hétfői, New York-i eseményre, valamint a brit ITV csatorna csütörtöki, Londonban tartott gálájára.

A legmerészebb ruhákat bevállaló realitysztárokat és modelleket válogattuk össze ehhez a heti trendhez a két eseményről, mind a kettőről hármat-hármat. Ők hatan mind hasonló fazonokat viseltek, de a stílus mégis minden esetben más és más. Ön szereti a merészen öltözködő nőket? Melyik ruha az, ami ön szerint már ízléstelen? Ki az, aki bejön? New York-i vagy londoni az ön kedvence? Nézze végig a képeket, döntse el, majd szavazzon legalul!

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian az első az összeállításban, aki egy olyan ruhát viselt aznap este, amelyik mindent egy lapra tett fel: a meztelenség illúziójával próbál hódítani. Az utóbbi időben agyonhasznált trükk annyi, hogy testszínű, illetve átlátszó-áttetsző anyagokat kombinálnak valami átlátszatlan rátéttel, ami azt a hatást kelti, mintha az illető a rávarrt díszítésen (jelen esetben a csillogó indákon) kívül mást nem is viselne. Ha a képre kattint, olyan fotókat is láthat, amin sokkal jobban érvényesül a ruha rafinériája, és egész olyan, mintha a kosárlabdázókra szakosodott Kardashian-lány tényleg szinte pucér lenne.

Christina Milian

Christina Milian énekesnőként lett híres másfél évtizeddel ezelőtt, de mostanában a legtöbbször realitykben meg tévéműsorokban látja őt a(z amerikai) közönség. Az biztos, hogy tudja, hogyan kell úgy öltözni egy eseményen, hogy az feltűnő legyen: ezen az Angel Ball nevű eseményen egy szimpla klasszikus fazonú, uszályos ruhát viselt, de mindezt egy kis szőrmével plusz vibrálóan vörös ajkakkal és körmökkel, amitől az egész egyben valami fantasztikusan jól néz ki. Szerintünk legalábbis.

Shanina Shaik

És erről az angyalok báljáról mutatunk még egy modellt, Shanina Shaikot, aki legutóbb véletlenül pont Christina Miliannel szerepelt együtt a fent már linkelt, vörös bőrös heti trendben. Az ausztrál manöken egy tipikus köldökigdekoltált estélyiben volt az Angel Ballon, különleges ékszerekkel, de egy olyan frizurával, ami látványosan nincs sehogyse megcsinálva. Shaik valószínűleg nagyjából ugyanígy hordja akkor is, amikor lemegy a közértbe. De ezt egyáltalán nem panaszképpen mondjuk, nekünk például jobban bejön ez, mint Khloé Kardashian hátra- vagy Christina Milian kettényalt haja. (A hajlenyalásról többet alább!)

Sadie Stuart

És ahogy ígértük, az összeállítás másik fele az ITV gálájáról érkezett fotókból áll, kezdve Sadie Stuarttal, aki egyrészt szintén modell, másrészt énekel is, de ahogy nézzük, a karrierjét leginkább bulvárszereplésekkel tartja életben. Amivel nincsen semmi probléma, ez is egy foglalkozás, valakinek viselnie kell a középen átlátszó ruhákat is! Hát Sadie Stuart most magára vállalta ezt a feladatot, és önfeláldozásának meg is lett az eredménye, mert persze rögtön kihagyhatatlanná vált ő azokból a cikkekből, amik ezzel az eseménnyel foglalkoznak.

Kady McDermott

És megint egy pucéros-átlátszó ruha és egy hátranyalt frizura! Ezek most Kady McDermotthoz tartoznak, aki első pillantásra úgy néz ki, mintha csak egy nagyibugyit húzott volna fel, meg rá egy kis Morticia Adams-fazonúra vágott, átlátszó csipkét. Mi bízunk abban, hogy a mellrésznél nincs teljesen a véletlenre bízva, hogy mi látszik ki/át és mi nem – valószínűleg ott is átlátszatlan, de testszínű anyag van a fekete minta alatt.

Chloe Sims

Ki az, aki a legjobban tetszik önnek?

És már csak Chloe Sims van hátra, akinek semmi köze az azonos nevű számítógépes játékhoz, annál inkább a glammodellkedéshez és a realitysorozatokhoz. Ő sem most szerepel először életében heti trendben, de emlékezetes külsejével most megint hozzájárult, hogy hírértékű legyen ez az ITV-gála.

Megvan Jessica Rabbit figurája, aki Roger nyúl felesége a rajzfilmben? Na Chloe Sims szettje gyakorlatilag egy Jessica Rabbit-jelmez, csak hiányzik a kék, könyök fölé érő kesztyű. Plusz Jessica Rabbitnek vörös haja van, Chloe Sims meg éppen platinaszőke.

Ahhoz képest, hogy ennek a ruhának nyilvánvalóan az a célja, hogy minél dögösebbnek tűnjön, kicsit meglepő, hogy ebben a fazonban Simsnek mintha alig lenne dereka meg csípője. De lehet, hogy csak a fotók előnytelenek, plusz ha valaki ennyi dekoltázzsal kedveskedik a nézőközönségnek, attól talán túlzás emellé még derekat és csípőt is követelni. Szóval tartsuk kordában elvárásainkat, és szavazzon mindenki a kedvencére!