Hogy ne kelljen minden lapot végignyálaznia, ma reggel is segítünk önnek azzal, hogy kikutattuk a legfontosabb, hétfő reggelhez illő információkat. Kezdjük is: 

  • Sáfrány Aleska Emese ezüstérmes légtornász világbajnok lett, amiről Instagramján bizonyítékot is mellékelt. 

 

  • Az előzőhöz képest már kevésbé jó hír, hogy Lagzi Lajcsi autójára nem vigyáztak a telepen, amit még az áramlopási ügye után vett magához a rendőrség. Szomorú história, hogy hagyták tönkremenni, ahelyett, hogy egy fűtött garázsban tartották volna, elvégre a kocsi bejárta egész Amerikát a Lajcsicsaláddal együtt, ennek tükrében pedig ugyebár nem ezt érdemelte volna. A kiborító információt a Blikktől tudjuk. 
  • Várkonyi Andrea fejére púp nőtt a múlt kedden történt autóbalesete után, amiről Bochkor Gábor számolt be a Borsnak. A műsorvezető azt is elmondta, hogy a körülményekhez képest jól van, és már újra vezet, de azóta sokkal parásabban. 
  • A lap arról is ír, hogy álomesküvőre készül ÉNB Marci, emberi nevén Kolozsváry Zsolt. Zámbó Krisztián volt barátnőjével, egy Jennifer nevű lánnyal jött össze néhány hónappal ezelőtt, és mivel - ahogy a Bors fogalmaz - kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, ezért el is jegyezték egymást menten. 
  • A Kiskegyed kínzó, múltbéli eseményeket feszeget Sarka Katával és Hajdú Péterrel kapcsolatban. A lényeg, hogy annak idején a műsorvezető asszisztenst akart maga mellé szerezni, de Sarka úgy döntött, az a biztos, ha valami jó nő helyett egy bányarémet szerez a férje mellé, aki vezetni sem tud. Bele is kezdett a projektbe, de Hajdú Péter hamar letörte a lelkesedését, és egy sportos, csodaszép nő mellett döntött. 
  • Vajna Tímea a Kiskegyednek számolt be arról, micsoda ízletes finomságokat eszik rendszeresen. Ezt akkor most vázoljuk is:

A citromos víz és a zöldségek mellé nyers brokkolit és káposztát eszem. Amikor nagyon vágyom egy kis nasira, akkor pedig egy-két szem datolyával és tökmaggal "züllök".  

- mondta el a lapnak, és hozzátette, hogy egy-egy fontos esemény előtt ráfanyalodik a vízhajtó tablettára is, mert akkor két kilóval kevesebb lesz, mint előtte öt perccel.