Hűvös lesz ma, pénteken még eshet is, ennek tetejében vasárnap röpködnek majd éjjel a -8 fokok. Ma van a rádiózás világnapja, és az AIDS elleni világnap is - az Elzáknak boldog névnapot!

  • A Story magazin informátora tudja, hogy egy tehetős üzletember tűnt fel Sarka Kata kísérőjeként az utóbbi időben, aki legalább olyan gazdag, mint Hajdú Péter. Eddig a család barátja volt, sőt, a milliomosnak még közös vállalkozása is volt Sarkával, mostanában pedig vacsorázni, vásárolni látják őket együtt. A magazin azt feltételezi, hogy emiatt a férfi miatt jutott odáig a Hajdú házaspár, hogy váljon.
  • Kiss Ramónát a Story magazin fotózta extrémen, akiknek elárulta, hogy ha párt választ, csak a szívére hallgat. Továbbá "a karrier nem állhat a családalapítás és a boldogság útjába" - de ettől függetlenül azt vallja, hogy egy nő is lehet sikeres a munkájában. Kiderült, hogy egy véletlennek köszönhetően került be a Barátok Köztbe, egy V-Tech koncerten felment énekelni a színpadra, ott lefotózták, pár nappal később az RTL castingosa pedig meglátva a fotót, egy hivatalosabb fotózásra invitálta. Ezután behívták a Barátok Közt szereplőválogatására, és ott ragadt 15 évre, de élvezi.
  • Ha ön többe gondolt ByeAlex és Cinthya Dictator kapcsolatába, mint barátság, tévedett. "Ezt a barátságot nem tennénk tönkre egy szerelemmel" - mondták ők, a Story magazinnak. Alex kedvéért a fotós lány képes nem kirívóan öltözködni, az X-Faktor mentora pedig azonnal bevédi Cinthyát, ha valami rosszindulatú kommentet kapna valahol. Ez minden barátság alapja.
  • Rékasi Károly a Borsban azt sajnálja, hogy nem kért tőle bocsánatot az autóvezető, aki balesetét okozta. Fordulat történt ugyanis a színész ügyében: az autós beismerte, hogy ő hibázott. Jelentős bevételtől esett el a kimaradt 17-18 hónap alatt, így kártérítést is kérhet, ami akár tízmilliós tételre is rúghat.
  • A hot! magazinban Ördög Nóra vall arról, hogy csak a legjobbat kaphatják gyerekei. Mármint étel szempontból, egészségesen táplálja őket, amennyire csak lehet, mert szerinte az első 1000 nap a legfontosabb. Van ideje barátnőire is, néha elszökik velük egy-egy hétvégére, és "csajoskodással töltik minden percüket".
  • Van még bőven a hot! magazinban kontent: Király Linda anyaságra vágyik, Stohl András arról vall, hogy olykor nincs felelősségtudata, és Cicciolina most ünnepelte 65. születésnapját, az ő életéről is megemlékeztek a mai számban.