2016.12.03. 14:49

Kocsis Korinna kitartása meghozta a gyümölcsét. A magyar modell a Miss Supranational 2016 világversenyen elnyerte az Európa legszebbjének járó díjat, valamint világviszonylatban az 5. helyet – India, Venezuela, Suriname és Sri Lanka után.

Európa legszebb nője, Kocsis Korinna
Európa legszebb nője, Kocsis Korinna
Fotó: Miss Supranational

A hivatalos közlemény szerint Kocsis Korinna elsősorban a szépségének, kedvességének, finom nőiességének és intelligenciájának köszönheti, hogy győzni tudott a péntek esti megmérettetésen.

Fantasztikusan éreztem magam a Lengyelországban és Szlovákiában töltött két hét alatt, és a döntőn is. Úgy érzem, kihoztam magamból a maximumot, semmit sem tudtam volna jobban csinálni, folyamatosan legalább 120%-on teljesítettem. Nem akartam latolgatni az esélyeimet, mert úgy, mint tavaly, idén is voltak nagy meglepetések; néhány abszolút esélyesnek hitt lány még a legszebb 25-be sem került be. Ugyan szerettem volna történelmet írni, s az első magyar világszépe lenni, de így is nagyon boldog vagyok, hiszen Európa 1. és a világ 5. legszebb hölgye lettem

– idézte fel Kocsis Korinna közvetlenül a verseny után.

A magyar szépség a Miss Supranational-nek hála már több felkérést kapott, és komoly szponzorok jelezték, hogy szeretnének vele dolgozni.

Így kapta meg a koronát
Így kapta meg a koronát
Fotó: Miss Supranational

Végtelenül büszkék vagyunk Korinnára, számunkra ő az abszolút győztes, mert a döntő alatt ragyogott a színpadon, professzionális volt minden mozdulata és nem utolsó sorban: meseszép volt. Az élő show lenyűgözött bennünket; a műsor és a technika is fantasztikus volt. Nagyon boldogok vagyunk! Hatalmas utat tettünk meg, ugyanis néhány esztendővel ezelőtt elkezdtük a Miss Hajdú-Bihar szervezését, ami évről-évre egyre sikeresebb lett, tavalyra országos versennyé nőtte ki magát, amikor megvásároltuk a Miss Supranational licence jogait. Korinna óriási sikert ért el, aminek nagyon örülünk, de ezzel nem jutottunk el a saját célunkig. Ez a kezdet, mert az igazán nagy munka most következik a részükről

– nyilatkozta Pálfalvi Petra és Pálfalvi Barbara, a Miss Supranational Hungary licence tulajdonosa.

Mint mondták, a jövő évi Miss Supranational Hungaryt - Korinnával szorosan együttműködve - már holnap elkezdik szervezni, és bíznak benne, hogy a világversenyt rövidesen hazánkba tudják hozni.

Ha szeretné átélni a döntő izgalmait, erre a Miss Supranational hivatalos Facebook oldalán nyílik lehetősége.