Imádja a kerti munkát, szereti csinálni a vendéglátást, és egyre kevesebbet jár Budapestre. Egerben kávézót vezet, és a vízilabdacsapatokkal dolgozik, de közben azért néha előadásokat is tart Dr. Csernus Imre pszichológus. Most indul egy új műsor, a Cool Story Bro – az első részben beszélt párkapcsolatról, öngyilkosságról, szüleivel való viszonyáról.

Cool Story Bro

Nyárai Gerzson egyszemélyes stábként rengeteg fiatalokról szóló anyagot készített már cégeknek, televízióknak, szervezeteknek. Most szerelemgyerekként forgat miniportrékat a Cool Story Bro sorozatban. Olyan dolgot akart csinálni, amit élvez, és amiben kiélheti kreativitását. Az összes jelenetet ő rögzíti, beleértve a drónos felvételeket is. Csernus dokin kívül Winkler Róbert, Jónás Vera, Hajnóczy Soma és Závodi Marcell portréja is érkezik hamarosan.

Nem tudtam, hogy az apámmal kapcsolatban ilyen komoly és durva elfojtások vannak bennem, és ez a fejlődésemet illetően egy komoly blokk volt.

A miniportréban megmutatja kávézóját, lakását, de budapesti párkapcsolati előadásába is betekinthetünk. És hogy mit csinál akkor, ha hajnali fél négykor felhívja valaki, hogy öngyilkos lesz?

Kedves uram, nagyon-nagyon sajnálom, ha így dönt, de idén akkor ön lesz a harmincegyedik. Indulatot váltasz ki, abban a pillanatban és kijön az önsajnáltatásból, és esetleg rágyújt, valamit csinál, dühöng, csak elpárolog az az öngyilkossági szándék.

És hogy mi volt a válasz?

A kurva anyját magának, maga nem is orvos, menjen a picsába - és lebaszta a telefont.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.