A Bors cikke alapján Schobert Norbert bejelentette, hogy kifejlesztette a diétás krumplit, amiben csak fele annyi szénhidrát van, mint a hagyományosban. „Itt van az ötven százalékkal csökkentett szénhidráttartalmú burgonyapürépor, ami csak természetes alapanyagokból készült, élelmirost forrás, és ami nagyon fontos, hogy míg 12 gramm a hagyományos pürében és krokettben a felszívódó gyors szénhidrát, ebben csak hat, és nem gyorsan felszívódó" – magyarázta a Facebookon a fitneszguru. A lap azonban megkérdezett egy élelmiszervegyészt, aki úgy vélte, hogy ez nem lehetséges, hiszen a szóban forgó élelmiszer tiszta szénhidrát, így a keményítőtartalmát nem lehet csökkenteni. „Azt sejtem, hogy Norbi félbevágott egy krumplit, és ezzel kész is volt a szénhidrátfelezés. A krumpli mellé kevert egyéb összetevőket, és máris felére csökkent a szénhidráttartalom. Meglehetősen aggályos ezt a terméket úgy reklámozni, ahogy Norbi teszi” – fejtette ki Dömölki Lívia.

  • A Bors címlapsztorija egyébként Liptai Claudia kislánya köré összpontosul. A cikk szerint sokan felháborodtak azon, hogy a műsorvezető egy netes szavazáson a népszerűségét kihasználva gyűjt voksokat Pankának. A DigiSport tévécsatorna játékáról van szó, aminek győztese 1,2 millió forintot kap. A kommentelők most azon háborognak, hogy Liptai Claudia a hivatalos rajongói Facebook-oldalán buzdítja szavazásra több mint 165 ezer követőjét, ami szerintük nem túl korrekt dolog, hiszen mások nem tudnak ennyi embert mozgósítani.
  • A Borsból az is kiderül, hogy Joshi Bharat felesége, Csilla a közösségi oldalán jelentette be, hogy 26 év után véget ért a kapcsolatuk. „A dolgok másodpercek alatt is elromolhatnak. Nem romantikus műfaj házasság, de nagyon sok pozitívuma van. A feleségemmel 24 éve élünk együtt, valószínűleg szerencsénk, hogy egyszerre változunk. Persze nincs olyan házasság, amelyben ne lennének nehézségek. Amikor nálunk problémák voltak, tudatosan jöttünk ki belőle” – kommentálta a hírt a műsorvezető.
  • A Blikk szerint 22 év után végleg zátonyra futott Jaksity Kata műsorvezető házassága is, aki három gyerekkel maradt magára. A lap úgy tudja, hogy férje hónapokkal ezelőtt költözött ki közös otthonukból. Öt éve már volt, hogy hasonló cipőben jártak, de akkor sikerült helyrehozni kapcsolatukat.
  • Szintén a Blikk számolt be arról, hogy bennégett házában Lehoczky Éva, az Opera egykori énekese. A tűz december 6-án, kedden csapott fel Budapest II. kerületében lévő otthonában. A tűzoltók kihozták az épületből, de életét az azonnali beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni.