Tatum felesége a Cosmopolitan januári számában adott egy interjút, amiben a szexuális életéről is beszélt. Amióta ismerik egymást a férjével, működik a kémia. 

Mindig egy szexuálisan túlfűtött személyiség voltam. Nekünk nagyon is boldog és egészséges szexuális életünk van. 

A pár még a Step Up című film forgatásán ismerkedett meg, ahol Dewan volt a gazdag, de meg nem értett táncos, Channing Tatum a szegény, szintén meg nem értett táncost játszotta. Egymásba szeretettek, és 2008-ban jegyezték el egymást, 2009-ben házasodtak össze, és 2013-ban született meg az első gyerekük, Everly Tatum. A színésznő a lapnak a megismerkedésükről is megosztott egy-két részletet.

Még nem is csókolóztunk, aztán ő elment egy csomó táncossal bulizni. A szobám pont az övé alatt volt, és lejött részegen egy sombreróval a fején, és dörömbölt az ajtón. Azt mondta, 'mindig rád gondolok. Vágjunk bele! Csak veled akarok lenni'. Attól kezdve együtt vagyunk. 

Jenna Dewan Tatum meg van róla győződve, hogy a táncos múltja óriási hatással van a szexuális teljesítményére. Máshogy érzi a testét, és mint mondja, Tatum pontosan így van ezzel. Szóval összeillenek. Azt meg ugye láttuk, hogyan öltáncol a férjének. Úgy fest, minden rendben van. 

(Page Six)