Nehéz lesz, de megpróbáljuk kideríteni, mi történt a világnak abban a szegmenseiben, amelyek nem Palvin Barbarához köthetők. (Mert róla pont eleget írtunk mostanában.) 

  • Som-Balogh Edina második gyereke lány lesz. A színész-modell-tervező, akit a legtöbben még mindig a Barátok közt Kingájaként ismernek, terhessége hetedik hónapjában jár, és a Lilien nevet választotta a gyereknek. Mindezt a Blikkből tudjuk.
  • Torgyán József még életében nem volt szilveszteri buliban, mert antialkoholista, írja a Bors. Az egykori kisgazda politikusnak nyáron jelent meg önéletrajzi könyve, a Száll a turul fészkére. Ebből már készül a film.
  • Ugyancsak a Borsból derül ki, hogy Xantus Barbarát a mai napig kapacitálják, hogy vetkőzzön le a Playboynak, de őt inkább a filmforgatás, a zenélés és a vándorszínész-lét foglalkoztatja. Ezt nemnek vesszük.
  • A tavalyi, szuper promó után megint előrukkolt az RTL Klub egy nagyon jó videóval, amelyben arra a kérdésre keresik a választ: lesz-e idén is Reszkessetek, betörők! karácsonykor a tévében. Ezúttal a két betörő (Thuróczy Szabolcs és Anger Zsolt) elrabolja Kolosi Péter programigazgatót, és a film kellékeinek elégetésével próbálják rávenni, hogy ne legyen.
Ha pedig tegnap korán lefeküdt, vagy nem jutott tévéhez:
  • Az X-Faktort pedig már biztosan nem zenekar nyeri meg. Hárman maradtak versenyben, itt olvashatja el, kik azok.