Nemrég óta tudjuk csak, hogy Cruz Beckham zenélni fog, az első dala már meg is jelent: itt elérhető az Apple Musicban. Nem véletlen, hogy regisztrált az Instagramra. Hamar ki is derült minden részlet, amikor a napokban egy rádióműsorban debütált előadóként.

A világ tőlünk nyugatra annyira halad a korral, hogy a sztárokat már be sem kell invitálni egy stúdióba, megszervezni az utazást, meg hogy ráérjen: egyszerűen felhívják a saját telefonjukon, jó minőségben a saját kanapéjukról jelentkeznek. Így történt ez Beckhamékkel is. 

A show kedvéért úgy adták elő a sztorit, mintha otthon még mindenki aludna, és a kis Cruz Beckham egyedül jelentkezne videóhívással a családi fészekből, de végül megjelent apu is. Előtte azért sikerült kifecsegne az ősöket: játszottak egy játékot,

Mr. vagy Mrs. Beckham

címmel, amelynek lényege, hogy a vicces állításokra válaszolnia kellett a fiúnak, hogy melyik szülőjére jellemző. 

Victoria Beckhamről kiderült, hogy

  • határozottan ő az, aki elalszik a tévé előtt, film közben, és
  • 100%-ig ő az, aki általában otthon csúnyán beszél. 
  • Neki vannak a legrosszabb poénjai (na meg tesójának, Romeo Beckhamnek),
  • és amíg apu 10 perc alatt készül el, ha valahova menni kell, anyunak legalább 10 órára van szüksége.

David Beckham nem kapott a sarazásból, ám elismerte, hogy ő az, aki mindig piszkálja. Talán azért is, mert ő ült mellette, a videó végén látható is. Érdemes megnézni!

És nem is rossz a hangja, mondjuk ez várható volt a múltkori videók után. Az új dal ízelítőjét David Beckham is felpakolta Instagram oldalára, a büszke énekessel:

Még több kulissza a vokálokról anyunál:

A dal bevételei amúgy jótékony célokra mennek.

A Capital FM rádió által karácsonyra szervezett jótékonysági pénzgyűjtésnek ajánlotta fel Cruz Beckham a bevételeket. Nem rossz ez egy 11 éves krapektól, nemde?!