Alighanem van valami a levegőben, ami arra készteti a híres nőket, hogy megmutassák, mijük nőtt és hova, ezzel megörvendeztetve az Instagram közönségét. Ezekből válogattunk most, figyeljen jól!

Kijelenthetjük lassan, hogy Emily Ratajkowski nem is lenne képes lefeküdni aludni, ha nem egy fehérneműs, mellkilógatós vagy koszos fenekű fotót posztolna magáról. 

Tegnap például beleült egy adag homokba, aztán megkérdezte a fotóst, hogy olyan lett-e. Olyan.

Azért be kell látnunk, hogy még ezzel a fenékmutogatással sem tudja lekörözni Irina Shayk videóját, amiben a modell újrajátssza a Ghost ikonikus jelenetét. Higgye el, nem kell nagyítóval nézni a dolgokat. Nagyon nem. 

 Ariel Winter a nevéhez öltözött, és felhúzta a legmelegebb gúnyáját. 

Viszont, ha ön látott már ennél szürreálisabb képet Kylie Jennerről, akkor szóljon nekünk, bár egyelőre úgysem tudjuk feldolgozni ezt itt. Tehát: Hol játszódik a történet? Ez egy ágy? Vagy valami állat háta? Mi az a sok izé a hátuk mögött? Hogy nőtt vattacukor a hölgy fejére? De a legfontosabb, mindent átfogó kérdésünk: MIÉRT?

Végül íme a nap legspontánabb fotója, amelyen Vajna Tímea egy szál pendelyben fodrászolja magát a Gresham-palota ablakában. Ez elég szokatlan tőle, mivel mostanában inkább csak a jótékonyság és a fánkbiznisz tölti ki a mindennapjait, nem pedig a pózolás. Eddig bírta, na. 

Mára ennyi, minden jót!