Csütörtök van, ami egyenlő a kispéntekkel, szép napot kívánunk, jön a lapszemlénk:

  • Sarka Kata és Hajdú Péter a Story Magazin szerint együtt töltheti a karácsonyt. A gyerekek miatt legalábbis ez lenne a normális, hiszen mindkét szülő az ő érdekeiket tartja szem előtt. Szabó Zsófi, aki a közös gyerekek keresztanyja, könnyezve mondta el Hajdúnak az Esti Frizbiben, hogy hiányzik neki jelenléte (merthogy mostanában csak Sarkával beszél), Hajdúnak viszont azt tanácsolják a barátai, hogy lépjen tovább és kezdjen új életet. A karácsony, mint ünnep azonban valószínű újra összehozza a családot, ha mást, nem pár napig.
  • A Story Magazinban olvashatunk Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor tíz éve tartó szerelméről is, megnézheti Galambos Lajos családját képeken, és egy jó hosszú interjút Erdő Péter bíborossal, aki ezek szerint mától a bulvárban is szórja az igét.
  • A hot! magazinban készítettek egy elég nagy interjút Horváth Évával, a szépségkirálynő ugyanis gyereket vár. Ezzel kapcsolatban mondta el, hogy régóta tervezték, nagyon odafigyelt az egészségére, és visszavett pörgős életviteléből, tempójából, leadott pár munkát. Tévesen feltételezte róla mindenki, hogy nem akar babát, pedig ő igenis akart, és azt is szeretné, ha apás szülés lenne, bár párja fél a tű és a vér látványától. 
  • A hot!-ban elolvashatjuk még, hogy Gönczi Gábor felesége ösztönösen jó anya, Szinetár Dórában még mindig erős a megfelelési kényszer, Puskás Peti és Eke Angéla pedig már tervezi a közös gyereket és lassan "kopogtathat a trónörökös". Ja és Ördög Nóra pizzát rendel karácsonyra + Kiss Ramóna szőke haja is megcsodálható, így:

Más: Való Világ

Pumped Gabo maga sem érti, hogy VV Soma miért őt kérte fel pénzügyi tanácsadónak, mert ő csak szórni tudja a pénzt, de azért a Bors kérésére összeállított egy listát, hogy mit szabad, és mit nem szabad csinálnia a valóságshow-s nyereményével:

  • Vegyen két garzont valahol, és adja ki bérbe. Éljen abból a pénzből, amit behoznak a lakások.
  • Hülyeségekre, mint például autó, ruha, Las Vegas-i bulihétvége, nyaralás, csak ötmilliót költhet.
  • Ha elmennek bulizni, és odajönnek lányok, nem hívhatja meg őket üveg pezsgőkre.
  • Nem adhat kölcsön pénzt senkinek.
  • Csak egy kört fizethet a bulikban, nehogy százezrek elmenjenek egy éjszaka alatt.