A TMZ még november végén írta meg, hogy Chris Pratt feleségét, Anna Farist egy 5 ezer dolláros csekkel terheli egy hollywoodi kutyamenhely, amiért nem adminisztrálta megfelelően a kutyájuk, Pete új otthonát. Most pedig kiderült, hogy a színésznő kifizette a büntetést. A csivaváját egy állatorvos találta meg borzasztó állapotban. Pete a TMZ képei alapján csont és bőr. 

Pete 4 évvel ezelőtt került Prattékhez a Kinder4Rescue állatmenhelyről. A gondozók egy olyan szerződést írattak alá a színésznővel, miszerint 5 ezer dolláros (kb. másfél millió forint) büntetést köteles fizetni, amennyiben új gazdihoz kerül a kutya. A rendszert azért találták ki, hogy mindig nyomon követhessék az örökbefogadott állatok lakhelyét.

Chris Pratték kutyája az utcáról, rossz állapotban került elő, és egy állatorvos értesítette a menhelyet Pete hollétéről, a chip alapján pedig beazonosították, hogy Farisék kutyájáról van szó.

Állítólag a család talált neki új otthont, de az egész nagyon ködös, hogy hogy került Pete az utcára. Faris nem értesítette a Kinder4Rescue-t az új gazdiról. Ha egy állat elszökik, bizonyítani kell, hogy aktívan kereste a család, máskülönben jár a 5 ezer dolláros csekk. Anna Faris a TMZ fotója alapján egyértelműen rendezte a büntetést. A menhely pedig továbbra is új otthont keres Pete-nek.