• Tegnap már megírtuk, hogy Gaál Noémi távozik a TV2-től, a csatorna hivatalos közleménye szerint közös megegyezéssel. Bár az időjóst jelenleg senki nem tudja elérni, a Blikk azt írja, hogy információik szerint nem ő kezdeményezte a felmondást. Megkérdezték egykori kollégáját, Németh Lajost is, akit szintén váratlanul ért a hír.

„Meglepett, hogy Noémi nem dolgozik már ott. Szinte döbbenetes, nem is gondoltam volna. Nem avatott be a terveibe, de amint tudom, felhívom majd. Az a legfurcsább, hogy tegnap reggel forgattam a Mokka című műsor számára, és az ott dolgozók sem mondtak nekem semmit Noémiről. Tizenkilenc évig dolgoztunk együtt, remélem, jól van" - mondta a lapnak.

A Bors pedig arról ír, hogy hétfőre egy fotózást egyeztettek Gaállal, ami nyilván nem történik meg, ha az időjós tudott volna arról, hogy távozik a TV2-től. A fotózást egyébként a sajtóközlemény kiadásával egy időben lemondták, teszi hozzá a lap.

  • Nótár Mary története egyre csúnyább fordulatokat vesz, ugyanis egykori menedzsere arra készül, hogy beperli, amiért hamisan állítja, hogy terhes volt, és miatta veszítette el a babát, írja a Bors. Az énekesnő a Blikknek elmondta, a történtek annyira megviselték, hogy nem tud aludni, és pánikbetegsége is előjött, ezért rengeteg gyógyszert szed, és orvosa szerint hónapokba telhet, mire rendbe jön.
  • Nádai Anikó a Borsnak vallotta be, hogy amikor eleinte visszanézte magát a Való Világ műsorvezetőjeként, legszívesebben zsákot húzott volna a fejére, annyira elégedetlen volt a teljesítményével. Azt mondja, látta, mennyit hibázott, de szerinte azért túl kritikusak voltak vele a nézők, hiszen ő kezdő, és szüksége van gyakorlásra.