Amint azt valószínűleg ön is jól tudja, egy hollywoodi színésznek egy filmmel kétszer van dolga. Egyrészt a forgatáskor dolgozik rajta jópár hétig, aztán utána eltelik pár hónap a semmivel, amíg a felvett anyagból vetíthető filmet készítenek. Aztán a premier időszakában kell még dolgozni, promótálni kell méghozzá a kész terméket egy jó kis sajtókörúttal. Ezt teszi éppen Jennifer Lawrence a világ körül, és ha már ezt teszi, próbál minél szexibb és emlékezetesebb lenni az összes eseményen, amin a szerződése alapján kötelező neki részt venni. Nézzük, mikor hogyan sikerül.

Hétfőn a talkshowban

Természetesen ilyenkor a sztárok mindig elmennek egy-két jó tévéműsorba, hogy vicceseket mondjanak sok-sok néző szeme láttára. Lawrence ezt hétfőn Jimmy Kimmel műsorában tette, méghozzá egy nemtúlizgi fekete kosztümben. Vannak neki izgibb fekete kosztümjei is, amint azt alább meg lehet majd csodálni, de ide pont jó volt ez is, tekintve, hogy alatta egy testszínű-rátétes blúz volt, ami egy kicsit olyan hatást kelt, mintha a blézer alatt nem lenne semmi. Kár, hogy csak a graffitizéshez vette fel a kesztyűt, szerintünk nagyon jól áll neki!

Szerdán a Los Angeles-i premieren

Ja, azt nem is mondtuk, hogy mit reklámoz Jennifer Lawrence ezzel a promókörúttal: van egy új filmje, az a címe, hogy Az utazók, és Chris Pratt a másik főszereplő. Szerda este volt a film premierje, amin Lawrence egy menyasszonyi ruhának tűnő Dior-kreációban volt, rajta egy nagy, vörös vérző szívvel. Ezt a részletet nem nagyon tudta senki értelmezni, de aztán a Vanity Fairtől megkérdezték a Dior új tervezőnőjét, és azt mondta, hogy hát azért, mert ehhez a kollekcióhoz a vívás adta az inspirációt. Reméljük, így már rögtön minden világos.

Pénteken a Szöuli reptéren

Pénteken Lawrence aztán külföldi útra indult, először is Dél-Koreába, ahova egy olyan szettben érkezett meg, hogy mi először Yoko Onónak néztük, egyrészt mert neki vannak ilyen stílusú sapkái, másrészt mert emögött a bazi nagy napszemüveg mögött tényleg bárki lehetne. A dzseki kicsit férfias és elég télies, ezért meglepő, hogy Lawrence rövidgatyát vett hozzá. Nyilvánvalóan itt kihasználta az alkalmat, hogy nem kötelező szexin öltözködnie, ezért ebben a furcsa szettben utazott.

Pénteken a szöuli sajtótájékoztatón

Utána úgyis rögtön le kellett vetkőznie, az első programpont Szöulban ugyanis egy sajtótájékoztató volt. Egy ilyen alkalomhoz nem az estélyi illik, de persze muszáj úgy öltözködnie a (női) sztároknak, hogy az figyelemfelkeltő legyen. Ez egy olyan szett, hogy a felsőrész gyakorlatilag egy melltartó, alá meg egy szép hosszú szoknyát vett Lawrence, aminek alul a szegélye egészen különleges. A cipője is valami gyönyörű, az alakja meg annyira jó ebben az összeállításban, hogy szinte könnybe lábad a szemünk.

Pénteken a szöuli filmpremieren

Na és akkor természetesen a fő esemény Szöulban is egy ünnepélyes filmvetítés volt. Vajon Lawrence-nek az összes ilyen alkalommal tényleg kötelező végignézni a saját filmjét? Nem túl valószínű, a lényeg úgyis csak a sztárok bevonulása, amit a 26 éves színésznő ezúttal egy kék estélyiben abszolvált. Nagyon szereti a Lawrence-et szponzoráló Dior ezeket a hercegnős szoknyafazonokat, ezen megint van egy szív ráadásul, sőt, egy kard is, ami egy kicsit egyértelműbb utalás a vívásra.

Szombaton a Pekingi sajtótájékoztatón

Mikor/hol nézett ki a legjobban a héten Jennifer Lawrence?

Szombatra azonban Lawrence már továbbutazott Dél-Koreából, mert  a következő állomásnak Peking volt kiszemelve. Kína egyik jelképe a panda, úgyhogy a színésznőnek adtak is egy plüsspandát, aki valamiért űrhajósnak volt öltöztetve.

És mit adott ezért cserébe Jennifer Lawrence? Hát egyrészt azt, hogy válaszolt valószínűleg ugyanazokra a kérdésekre, amiket hétfőn a talkshow-ban és szerdán az előző sajtótájékoztatón is feltettek már neki, másrészt pedig azt, hogy megmutatta a dekoltázsát ebben az egészen eredeti módon kivágott kosztümben. Ugye mondtuk, hogy vannak Jennifer Lawrence-nek egészen izgalmas fekete kosztümjei is?! Önnek a hat közül melyik öltözék tetszik a legjobban? Szavazzon!