• A Bors írta meg, hogy Gesztesi Károly az ATV-ben az Esti Frizbi műsorának felvételére egy félliteres ásványvizes palackkal érkezett. Csakhogy nem víz volt benne, hanem egy sötét színű folyadék. A színész a felvételig szinte az utolsó cseppig elfogyasztotta, az üveget pedig a díszlet mögött hagyta maga után. A műsor producere, Hajdú Péter elmondta, hogy biztos benne, hogy nem alkohol volt az üvegben. 

Egy: akkor megkínált volna belőle, kettő: színjózanul és jó formában beszélgetett.

Gesztesi a Borsnak azt is elmondta, hogy már nem iszik egy ideje, amióta megvolt az a kis karambol. 

Semmi nem volt nálam, csak az az ásványvíz, amit a húgomék adtak, de az is szénsavmentes. Pont ma volt egy nagy vizsgálatom Kecskés dokinál, és hibátlanok lettek a leleteim. A májam is olyan egészséges, mint egy babának. Abszolút egészséges életet élek, és ezt fogom is tartani most egy jó darabig. Még szilveszterkor sem fogok inni 

- mondta el a lapnak a színész.

  • Hitelügyintéző lett Dopeman. Az egyik legismertebb magyar rapper nemrég bejelentette, hogy visszavonul a zenéléstől, és inkább az üzleti világban fog dolgozni. Pityinger László a Borsnak elmondta, hogy a DopeHitel nevű szolgáltatását egy üzlettársával csinálja, aki biztosítja a magas színvonalú céges és szakmai hátteret. Dopeman szerint a mai világban a sok lábon állás elengedhetetlen, ha túl akar élni az ember. Ő is vagy 3-4 lábon áll, és hát pénzre mindig mindenkinek szüksége van, így hitelre is.
  • Demjén Ferenc szoros barátságban volt Somló Tamással, halálát a mai napig képtelen feldolgozni.

    "Somlóval évtizedekig szoros barátságban voltunk. Rengetegszer eszembe jut valami apróságról, vagy látom a tévében, az újságokban, és megrohannak az emlékek" - vallotta be a zenész a Borsnak. Az énekes nehéz időket él át, hiszen az évek múltával egyre idősebb korosztály része lesz, nincs ez másképp ismerőseivel, barátaival sem. Az utóbbi időben megviselte, hogy több barátját, akiket szinte családtagként kezelt, elveszítette. Somló Tamás és Laux József is idén hunyt el, halálukat Demjén nehezen viseli. A többi ismerősével is csak a temetéseken találkozott az utóbbi hónapokban.