• Sarka Kata a FEM3 Caféban beszélt arról, hogy az idei szenteste más lesz, mint a többi, és már túl lenne rajta - írta meg a Bors. Egyelőre nem a legjobban alakul a nemrég különvált Hajdú–Sarka házaspár karácsonya. A már külön költözött feleség a férje nélkül készül a szentestére. 

Életemben először nekem kell a fát egyedül megszereznem, és látom, hogy ez nem olyan egyszerű dolog, de szerintem sikerülni fog. Eddig mindig rám hárult az ajándékok megvásárlása, könnyű dolga volt Pe­tinek. Idén nem beszéltünk erről sem, a gyerekek kívánságlistája nálam van. Minden meglesz. Általában 23-án, amikor el­mennek aludni, akkor szokott érkezni a fa. Mire felébrednek, áll feldíszítve, de ajándékok nincsenek alatta, azok napközben kerülnek oda, és vacsora után lehet bontogatni. A gyerekekkel és a szüleimmel töltöm az estét 

- mondta el a tévéműsorban Sarka Kata. Az adásból az is kiderült, hogy még mindig nem olyan a viszony kettőjük között, hogy a karácsonyt együtt töltsék. Most először fog előfordulni, hogy szenteste nem lesznek a gyerekek az apjukkal.

  • Luxus BMW kulcsával pózolt Szabó Zsófi, aki ugyan nem kért semmit karácsonyra, de lehet, a kocsit mégis megkapja. A színésznő férje, Zsolt igen bőkezű, a lehetőségeihez képest igyekszik mindent megadni a szerelmének. Karácsony közeledtével sem fukarkodik, legalábbis erről árulkodik Zsófi legfrissebb fotója, amin egy BMW luxusautó slusszkulcsával pózol. A Bors felhívta Szabó Zsófit, aki így válaszolt arra a kérdésre, hogy ez lenne-e a karácsonyi ajándéka:

    Egy igen komoly autóról van szó, a kategóriájában is ritkaság. Annyit elmondhatok, hogy nagyon klassz, de az sem titok, hogy nem az enyém. A karácsonyi ajándékom egyelőre egy csodálatos kiskutya, Picu, aki drágább nekem minden kincsnél. Mondtam is Zsoltnak, hogy ne vegyen nekem semmit karácsonyra, mert már mindenem megvan.   

    A színésznő elmesélte, hogy bár megbeszélték Zsolttal, hogy nem ajándékoznak, nem tartja kizártnak, hogy valami mégis lesz a fa alatt... talán a slusszkulcs? - tette fel a kérdést a Bors