Évösszegző sorozatunk az egyharmadához ért. Mivel tengernyi Breaking történt áprilisban, ezért essünk is neki!

2016. negyedik hónapja sajnos több ismert ember halálát is elhozta.

De szerencsére történt más is.

A TV2 körüli kirúgáshullám odáig jutott, hogy

 Ez a hír még Vujity Tvrtkót és a Mokkás műsorvezetőtársát, Demcsák Zsuzsát is meglepte. Utóbbi viszont nem tartott attól, hogy hasonló sorsra jut. Április végére pedig kiderült, hogy Marsi Anikó ül be Gönczi Gábor mellé a Tényekbe.

Ezzel párhuzamosan Antonio Banderas megérkezett Budapestre, de ami még ennél is jobb, hogy készült egy felvétel, amin Andy Vajna fotózza őt és a TV2 hírigazgatóját, Kökény-Szalai Vivient. De Dirk Gerkens, a TV2-csoport vezérigazgatója is csatlakozott a Vajna Tímeával kiegészült társasághoz, majd elmentek bulizni.

Nem mellesleg a Szex és New York Mr. Bigje, Chris North is nálunk forgatott éppen.

Más!

Csináltunk egy összeállítást a régi Viva tévésekről, Z+-osokról, majd a Morning Show-ban is volt egy osztálytalálkozó a régi arcokkal.

Tévéműsorok terén annyi történt, hogy elindult A Nagy Duett, így az egész ország megtudhatta végre, hogy Pachmann Péter mekkora partyállat valójában. Aztán elindult hazánk első meztelen párkereső reality-je, az Ádám Keresi Évát. Sőt! Az RTL-es Farm is berobbant, de komolyabb ügy nem lett abból, hogy a valóságshow férfi szereplői miként bántak a nőkkel.

Abból viszont igen, legalábbis a felkapott sztori lett, hogy Mészáros Dóra, sztriptíztáncos fellépésén eldurvult a seggrepacsi.

Egy kis érdekesség a végére: innen megtudhatja, hogy honnan származik Dwayne Johnson beceneve.