Cm3dKd3WEAAYlWZ

Ez történt 2016-ban: Amikor a Soundon ájultan találtak két lányra, Sarka Kata elköltözött férjétől

2016.12.30. 14:35

Igaz, hogy per pillanat javában tél van, de az évösszegző cikksorozatunkkal nyár közepénél tartunk, ami – hogy egy ilyen frappáns szófordulattal éljek – hozott hideget és meleget is. 

Több híresség is meghalt.

  • Esterházy Péter Kossuth-díjas magyar író július 14-én,
  • Somló Tamás, a Locomotiv GT énekese, basszusgitáros, dalszerző, artista július 19-én hunyt el.

De még az egyik júniusi halálhírnek is lett egy újabb momentuma, amikor Puzsér Róbert megemlékezett Bud Spencer munkásságáról.

Aktualitások terén nem volt hiány. Főleg botrányból jutott ki bőven 2016 júliusára.

Itt robbant ki

a Jim Carrey-ügy.

A színész volt barátnője, Cathriona White 2015 szeptemberében hunyt el fájdalomcsillapító-túladagolásban. Az ügy azért lett megint felkapott, mert előkerült a lány búcsúlevele, ami arra utalt, hogy szerelmi bánat miatt vetett véget életének.

Én csak nem vagyok erre a világra való. Három napot töltöttem el most hitetlenkedve, hogy nem vagy itt. Sajnálom, hogy úgy érezted, nem voltam ott neked. Próbáltam a legjobbat adni magamból.

Ennek aztán bőven lett még folytatása, de azt majd az aktuális hónapnál tárgyaljuk. Elöljáróban annyit, hogy elkezdték perelni Jim Carreyt, aki keményen beleállt az ügybe, nem hagyta, hogy a lány pénzéhes férje és anyja anyagi haszont szerezzen volt szerelme halálából.

Ami viszont itthon is nagy felháborodást keltett, az

a DVBBS-botrány.

A Balaton Soundon a kanadai duó öltözőjében két ájult lányt talált a takarító személyzet. Kiderült, hogy az egyik áldozat az MTVA-s műsorvezető Bényi Ildikó lánya. Az elsődleges vizsgálatok szerint nem történt nemi erőszak, majd pár nap múlva a rendőrség pont emiatt kezdett el nyomozni. Július 15-én adott ki egy közleményt a rendőrség, amelyben a következőket írják.

A nyomozás során beszerzett adatok, valamint az elsődleges orvosi vélemény alapján a szexuális erőszak megalapozott gyanúja ez idáig nem merült fel, azonban ennek minden kétséget kizáró tisztázására igazságügyi orvosszakértő került kirendelésre.

Most megint rákérdeztünk, hogy van-e fejlemény az ügyben. Egyelőre a fent leírtak a legfrissebb információk, hogy továbbra is kérdés, hogy történt-e szexuális erőszak.

Ha már a balhéknál tartunk, akkor volt egy olyan is, hogy a Budapesten tartózkodó Ryan Goslingék testőre összeverekedett két túrázóval. Szövevényes kis kocsmai verekedés alakult ki egy szempillantás alatt, egy kóspallagi büfé pultjánál.

Aztán a semmiből Magyarországon is bekövetkezett A NAGY CELEBVÁLÁS. Itt már lehetett sejteni valamit, amikor Hajdú Péter egyedül, illetve testőrével bulizott a Soundon, de jött az igazi tőrdöfés: 

49
Fotó: Sarka Kata / instagram

Hajdú Péter egy Facebook-posztban meg is erősítette a hírt, és ugyan kérte, hogy mindenki legyen tisztelettel rá és a válságban lévő házasságára, mégis szinte állandó beszédtéma Sarka Katával való válása.

A hír igaz, válságban a házasságom! Megkérem a kollégákat és az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben, hogy nem akarok...

Posted by Hajdú Péter on Thursday, 28 July 2016
MÁS.

Mindeközben Kulcsár Edina elindított egy modelltanfolyamot, amin nem is vehetett részt akárki, és aki meg igen, annak 245 ezer forint le kellett szurkolnia az egyhónapos képzésért.

Sáfrány Aleska Emese a légtornászkodás mellett főzni is elkezdett, de annyira, hogy minket is megtanított egy finom tápióka puding elkészítésére.

Ennyi minden történt júliusban.