A magyar ember idei augusztusa = Rihanna botrányos Sziget fellépésével (mondjuk Sia is megérdemelne pár szót), ezen túl pedig mindenki nyaralt, a sztárok is, így sokra nem emlékszünk. Mi viszont összegyűjtöttünk önnek minden fontos dolgot amiről lemaradt, vagy esetleg nem emlékezne, hogy ez augusztusban történt. 

Rihanna és a Sziget

Nagyon, nagyon, nagyon várta mindenki Rihanna Szigetes fellépését, mi is bemutattuk, mi történik, ha a barbadosi szépség egy fesztiválon ad koncertet. Aztán jött a hír, hogy épp a Szigetes koncertje alatt jelölték életműdíjra. Aztán jött a még több hír, hogy csúszik a koncert, playback az egész, alig mozog valamennyit, sőt, mintha részeg is lenne. Kimondottan mérgesek voltak olvasóink a szavazáson, amin kinyilváníthatták, milyennek érezték Rihanna 60 perces hakniját. A belgáknak persze nyomott egy őrületes bulit, pár nappal később pedig már lazult, mint állat.

Augusztusban a Szigethez kapcsolódóan megszavazhatták a fesztivál legjobb nőjét is, aki a piros szoknyás lány lett.

További fontos augusztusi történések röviden:

  • A fintorgó olimpikonlány megint fintorgott egyet.
  • Sharon Stone 58 évesen nem tud melltartót hordani. Sophie Marceau meg nem szeret.
  • Fergieről kiderült, hogy simán letagadhatna 20 évet.
  • Szabó Eszteren sem fogott az idő.
  • Emily Ratajkowski már akkor is tudta, hogy jó a teste, és nem félt megmutatni.
  • Kim Kardashian felvett egy olyan ruhát, ami még neki sem állt jól.
  • Courtney Cox, a Jóbarátok Monicája elment egyet túrázni Bear Grylls-szel.
  • Önök imádták a Hetedik Mennyország "akkor és most"-ját, nézzék meg újra!
  • Marsi Anikó röfögős röhögőgörcsét se felejtsük el, mely nem épp az adott szituációba illett, viszont önmagában fél perc derűséget tud okozni.

S.Z.E.R.E.L.E.M.

Ekkor még nem tudtuk azt, ami eljött, viszont láttuk már jelét, hogy valami készül: Sarka Kata mosolyán mi fedeztük fel először, hogy nem túl őszinte.

A magyar celebvilág krémjének másik fele, Vajna Tímea és párja Andy Vajna pedig pont augusztusban ünnepelte azt, hogy 7 éve alkotnak egy párt, és ekkor volt 3. házassági évfordulójuk is (csak úgy repül az idő!) - ennek apropóján mondott szépeket Vajnáné. Egy mondatban a lényeg:

volt módomban találkozni sokkal gazdagabb emberekkel

Viszont ez a magyar mentalitás és valóság közel sem volt elég ahhoz a féktelen medencés bulihoz, amin részt vett, és nem értette mi történik körülötte.

Kristen Stewart hasonlóan szerelmes, csak ő most lányokba, és erről végre beszélt is augusztusban.

És ez volt az a hónap amikor Dobrády Ákos és Iszak Eszter kapcsolata véget ért. Dobrády pedig szívhez szóló levelet írt a sajtónak, amiért járt az ötös! Arról is szóltak a hírek, hogy a focista Szalai Ádám miatt történt mindez, de Dobrády magára vállalta az egészet.

Szerelem helyett más: ez a való világ

Elindult a ValóVilág, először megtudtuk az első beköltözők nevét, majd kiderült, ki a végső nyolcas, akiből aztán még több lett. Már az első napon voltak mókák, melyek elég magasra tették a lécet. Vivienről is hamar kiderült, hogy nem egy agytröszt, és vagy egy hét után jött rá, hogy a kamerák éjjel-nappal veszik amit csinál, mondjuk akkor már mindegy volt.

A Dina nevű lányból meg kijött a Baukó Éva.

Ha ez sem volt elég, 

Nézegesse még

  • azokat a szép gyerekeket, akik megörökölték híres szüleik génjeit,
  • a bulizó Csisztu Zsuzsát, Gesztesi Károlyt, Szikora Robit, Fásy Ádámot, Galambos Lajost és Csonka Andrást,
  • Michael Jackson gyerekeit, akik jelentősen megváltoztak, vagy épp
  • Serena Williams és barátnői sportos push-up melltartóit.
Akár hiszi, akár nem ez a sok mind augusztusban történt!