Robbie Williams szilveszter éjszakáján Westminsterben adott koncertet, ami remekül alakult, egészen addig, amíg a tradicionális skót dal, az Auld Lang Syne előadása közben leszaladt a közönséghez, hogy rajongóival kézen fogva énekeljen és kiosszon pár pacsit. Ami ezután történt, azt sokan nem is akarták elhinni. Az énekes ugyanis visszarohant a színpadra, ahol undort imitáló grimaszok közepette jelentős mennyiségű kézfertőtlenítőt kent magára – mintha csak attól tartana, hogy valamit elkaphat tőlük.

Nem tudni, hogy Robbie Williams tényleg az érintések kedvezőtlen hatásait akarta-e ilyen módon kivédeni, vagy a bizarr jelenetet csak egyfajta viccnek szánta, rajongóit mindenesetre eléggé feldühítette vele. Volt, aki kínjában azzal poénkodott, hogy a jövőben már ebben a vegyvédelmi ruhában fog turnézni:

Update: Ahogy azt néhány rajongó jelezte, az énekes viselkedése abból is adódhatott, hogy kényszerbetegségben szenvedhet.

A szilveszteri koncert egyébként Mariah Carey számára sem alakult túl fényesen. Ha lemaradt volna erről szóló hírünkről, ide kattintva pótolhatja.

Via The Daily Mail