Így 2017 legelején még mindenkiben frissen él a tavalyi év legutolsó hónapja, pláne, hogy a közutálatnak örvendő 2016 búcsúzóul még egyet belerúgott az emberekbe, nem érdekelte, hogy karácsony van, az ünnepek alatt meghalt

Azért nem burkolózott teljes gyászba december.

Kiderült, hogy Irina Shayk és Bradley Cooper gyereket vár. Közben Margot Robbie titokban férjhez ment, amit aztán elég frappánsan adott tudtára a világnak.

Ha már a házasságnál tartunk, akkor meg kell említeni Szabó Zsófi kijelentését, hogy

büszke cigány.

Ez egy tévében megejtett kijelentés hozományaként jött, mivel eredetileg azt mondta Hajdú Péter műsorában, az Esti Frizbiben, hogy Kis Grofóék szégyent hoznak a cigányságra, mert ha mulatós sztár úgy gondolja, hogy a legtöbb cigánynál az a normális, hogy az asszonyok maradjanak csak a konyhában, akkor bizony szégyent hoznak rájuk. Az RTL Klub műsorvezetője ezt a kijelentést másnap a Facebookon korrigálta, ott mondta, hogy már ő is cigány és tiszteli Kis Grofót.

Aztán Andy Vajnáék gyerekvállalásáról is jött egy fontos hír, hogy

Ha már a filmügyi kormánybiztosnál, a TV2 és megannyi más tulajdonosánál tartunk, akkor meg is említjük, hogy végre hivatalossá vált, hogy az ő rádiójához, a Rádió1-hez igazoltak Sebestyén Balázsék.

De a TV2-nél egész évben jelen lévő mocorgás most sem hagyott alább:

Pachmann Péter 20 év után otthagyta a Tényeket. Arra hivatkozott, hogy több időt akar tölteni a családjával. Gaál Noémit pedig úgy kirúgták, hogy még Gaál Noémi is meglepődött a hír hallatán. Más tévétörténelmi esemény is akadt, hisz véget ért a Való Világ Powered By Big Brother, ami utólag visszagondolva elég sokat adott az emberiségnek. Aztán végre magyar verziója is lett az Amerikában nagyon népszerű Lip Sync Battle-nek, ami itthon PlayBack Párbajként látja el szórakzotató tátikázással a nézőket.

Egyéb téren megvolt Az Év Bugyis Eseménye, a Victoria's Secret Show. Aztán Kocsis Korinna let Európa Legszebb Nője. Ezzel párhuzamosan híres magyar modelljeink is megmutatták magukat decemberben. Hol Mihalik Enikó szerepelt a Playboyban, hol Palvin Barbara pózolt meztelenül a Lui magazin kedvéért.

Ami minket illet:

Egyéb apróság!

A semmiből jött a hír, hogy... 

Ezt tudta 2016. Mi maradunk tisztelettel 2017-re is.