Mint arról beszámoltunk, Robbie Willams azért kapott egy csomó kritikát, mert szilveszteri koncertje során nagy mennyiségű kézfertőtlenítőt kent magára, miután fizikai kontaktusba került rajongóival. A jelenet eléggé megosztotta az emberiséget. Sokan nem vették jó néven a dolgot, mások viszont úgy vélték, hogy csak poén volt, vagy pedig az énekes kényszerbetegsége ütközött ki ilyen módon. A zenész és felesége, Ayda Field Williams most egy instás videóval reagált a balhéra, amit igyekeztek poénra venni.

Wiping the slate clean for 2017 @robbiewilliams #* #instafun #instagood #cleanslate #familyfunday

Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) által közzétett videó,

A felvételen az látható, hogy Ayda Field Williams megkérdezi férjét, hogy van-e valamilyen szilveszteri fogadalma, mire Robbie Williams közli, hogy a cigit akarja letenni. Ezután egy nő sétál be a képbe, aki átöleli az énekest, miközben kölcsönösen boldog új évet kívánnak egymásnak. Ahogy a nő távozik, Robbie Willams egyből a kézfertőtlenítőhöz nyúl, majd a koncerten is látható grimasz kíséretében keni be vele magát. Ha netán lemaradt volna róla, itt a fellépésén készült videó is:

Újév előtt adott interjújából egyébként az is kiderül, hogy az énekes kényesen ügyel a higiéniára, és egy kicsit germafóbiásnak tartja magát (vagyis irtózik a baktériumoktól), ezért nem szívesen ráz kezet idegenekkel. Mint mondta, a kézfertőtlenítőt nemcsak emiatt kezdte használni, hanem azért is, hogy a gyerekei ne jöjjenek rá, hogy bagózik.

Via The Mirror, The Sun