Nótár Mary rágalmazás és becsületsértés miatt beperelte L.L. Ju­niort - írta meg a Bors. Az énekesnő azért citálja bíróság elé kollégáját, mert néhány hete, amikor bejelentette magzata elvesztését, a rapper egy kemény hangvételű videóüzenetben kiosztotta őt, és azt állította, hogy nem is volt terhes. 

Nótár Mary jogi képviselője, dr. Kovács Attila a Borsnak elmondta, hogy a rapper a Facebook-oldalán közzétett, kioktató stílusú videóüzenetében azzal vádolta meg Nótár Maryt, hogy becsapja a rajongóit. A rapper hazugságnak vélte azt is, hogy az énekesnő várandós.  

L.L. Junior így reagált az ügyre:

Viccesnek tartom, hogy be lettem perelve, mivel semmi valótlant nem állítottam. Tanúkkal tudom alátámasztani minden mondatom. Ma is jogosnak tartom a felháborodásomat, mivel az anyaság szentségével nem lehet szórakozni. Karba tett kézzel várom, hogyan fogja ezt megoldani 

A rapper és – Nótár Mary egykori – menedzsere, a Sky Force vezetője, Lakatós Róbert nem hagyja ennyiben a dolgot, és szintén perelnek. Két keresetet nyújtanak be: egy kártérítésit és egy személyiségi jogit, mivel az énekesnő válaszvideójában pocskondiázta őket.

Lagzi Lajcsi kibékítette Kis Grófot és Jollyt - írta meg a Blikk, így egy év után újra együtt éneklik majd két legnagyobb közös slágerüket. A két mulatószenész ugyanis tavaly januárban Londonban rúgta össze a port, mivel Grófo nem ment el a brit fővárosban tartott koncertre, cserben hagyva ezzel kollégáit, Jollyt és Suzyt. Az incidens után Jolly megfogadta, hogy soha többet nem akarja közösen énekelni Grófóval a No roxa áj és a Lej mamo, lejt. Most azonban úgy tűnik, megtört a jég, méghozzá Galambos Lajosnak köszönhetően. Kis Grófót és Jolly a sértettséget félretéve január 7-én ismét együtt szórakoztatják a közönséget a Budapest Sportarénában.