Nem (csak) azért szokott az év első heti trendje bikinis celebekről szólni, mert önök szeretik a bikinis celebeket, tehát mi is szeretjük a bikinis celebeket, hanem azért (is) mert január első hete még általában szünidőnek számít a hírességek világában, és nagyon sokan töltik ezeket a napokat valami egzotikus helyen, távol a szmogtól és a mínuszoktól. Szóval csak 2017-ben már most annyi bikini jött össze a paparazzók felhozatalából, hogy egy csinos összeállítás kijön belőle – nézze csak! De figyelmesen lapozgasson, legalul szavazhat is a kedvencre!

Jessica Alba

Jessica Alba Hawaii-on töltötte a szilvesztert, és már azt is tudjuk, hogy nagyon jól sikerült az évkezdő vakáció – mi nagyon izgultunk, hogy nehogy valami bezavarjon Jessica Alba nyaralásába! A modell-színésznő kedvenc színe valószínűleg a kék lehet, mert a törölközőhöz elég jól passzoló árnyalatban választott újév napjára egy háromszögbikinit. A fürdőruha anyaga aprómintás, ezzel Alba eléggé különcnek számít kolléganői között, nézze csak a többieket, általában egyszínűt választottak!

Alessandra Ambrosio

A brazil modellel kapcsolatban két dolog nagyon feltűnő. Egyrészt ugye hogy sportos fazonú bikinije mennyire sárga, másrészt pedig az, hogy Alessandra Ambrosio mennyire szereti a kiegészítőket még a strandon is. A kalap és fülbevaló mellé van rajta három nyaklánc és kb. húsz deka karkötő is. A képekbe mindenképpen lapozzon bele, mert ez a kanárisárga fürdőruha szivárványos betéteket is tartalmaz, szóval még annál is látványosabb, mint amennyi a fenti fotórészletből kiderül.

Kelly Bensimon

Kelly Bensimon modell volt és a The Real Housewives of New York című realityvel tett szert némi ismertségre az USA-ban, miután manökenkarrierje leállt. Ő is osztja azt a nézetet, hogy a klasszikus háromszögbikininél jobb női fürdőruha nem létezik, egy kristályokkal díszített, fehér darabot választott most a szilveszter-újévnek Miami South Beach nevű részén való átvészeléséhez. A kiegészítőit ő se hagyta otthon a strandoláskor.

Hillary Duff

Hillary Duff énekes-színésznő a jelek szerint nem nagyon szereti variálgatni a dolgokat, ha nyaralásról van szó. Szintén Hawaii-on nyaralt ezen a héten, csakúgy, mint tavaly februárban, ráadásul ugyanazt a strandolós kendőt most is ugyanúgy köti a derekára, mint akkor. Szintén változatlan, hogy Hillary Duff elképesztően jól néz ki, csak maga a bikini más most: ezúttal egy bordó, megkötős, díszes szegélyű fazont viselt.

Daisy Lowe

Daisy Lowe egy brit modell, édesapja Gavin Rossdale, aki a leginkább Gwen Stefani exférjeként ismert. (Természetesen Daisy Lowe-nak nem Gwen Stefani az anyja, hanem bizonyos Pearl Lowe divattervező.) Szóval ez a Daisy Lowe sosem bánja, ha olyasvalami van rajta, ami a melléből jó sokat mutat, szóval most Miami partjain is egy ilyen fazonban töltötte az év második napját. Érdekes és szokatlan ez a rózsaszín alapon fekete sávos megoldás, önnek tetszik?

Doutzen Kroes

Ki néz ki a legjobban bikiniben?

És még valakit mutatunk, aki többet volt Miamiben ezen a héten, mint ön: ő Doutzen Kroes modell, akit többek között a Victoria's Secret is kiválasztott legszexibb női közé. Ő is a végtelenül egyszerű fazonú háromszögbikinit preferálja, ráadásul feketében, csakúgy, mint Marija Sarapova, szóval az ő öltözékéből is a kiegészítők a legérdekesebbek.

Van például egy jó nagy aranymedál az egyik nyakláncán, van rajta is pár karkötő, plusz egy hipszteres-menő napszemüveg, szintén feketében, talán hogy menjen a napszemüvegéhez.

Ha  végignézte a képeket, kérjük, szavazzon egyet! Ki tetszett a legjobban?