Jennifer Lopez lehet, hogy csak játszadozik Drake-kel, ellenben a rappert teljesen megbabonázta az énekesnő, aki bevallottan gyerekkori szerelme volt, egyenesen rajongott érte.

Egy forrás most még több titkot árult el a párról: állítólag jól kijönnek egymással, és mivel J.Lo a fiatalabb férfiakat kedveli, Drake pedig az idősebb nőket, a korkülönbséggel sincs semmi problémájuk. Egész nap nevetgélnek, és élvezik egymás társaságát.

Drake teljesen beleszeretett J.Lo-ba. Mindig is egy nagy plátói szerelem volt számára amikor tinédzser volt, aztán hogy most ez az egész az élete részévé vált, elég jól érinti!

A forrás még azt is elárulta, hogy Drake egy lovag:

úgy bánik vele [Jennifer Lopezzel), mint egy királynővel, szereti a munkásságát, etikai és családi értékeit is. Ez az első lány Rihanna óta akiért tényleg odavan. Drake most kapcsolatra vágyik, és valami szilárd dologra.

Tegyük hozzá: vannak akik szerint ez nem szerelem, csak egy bimbózó üzleti kapcsolat, olvasóink pedig megszavazták, hogy mindegy mi van köztük, és miért hemperegnek összefonódva egy kanapén: tuti, hogy járnak!

via E News