A Carpool Karaoke James Corden és a nevével fémjelzett The Late Late Show nagy találmánya: híres énekeseket, zenészeket visz el kocsikázni, és közben a legnagyobb slágereiket éneklik közösen. Pont George Michael halála kapcsán derült ki nemrég, hogy az egész autózós móka még a BBC-n kezdődött a brit énekessel, egy kicsit más formában. 

Azóta évek teltek el, a Carpool Karaoke pedig annyira népszerű lett, hogy a hirdetők egymásra licitálva próbálják megszerezni a lehetőséget, hogy a műsor fő támogatói legyenek. Az Apple most annyi pénzt dobott hozzá a készítőkhöz, hogy James Corden és csapata beleegyezett: a következő évadban már nem kifejezetten az énekesekre húzzák fel a műsort, az anyósülésen helyet kapnak más hírességek is (korábban csak pár különleges alkalommal volt ilyen,  például Michelle Obama szereplése).

Az első promóciós bemutatót tévés szakembereknek már levetítették, ebben Will Smith a "Gettin 'Jiggy Wit It" című zenét énekelte, mögöttük a hátsó üléseken közben egy rezesbanda zenélt. A kisfilmből kiderült, hogy Ariana Grande és Alicia Keys énekesek, valamint Billy Eichner és Chelsea Handler komikusok is beülnek majd Corden mellé az idei részekben.

Ha nem emlékszik valamelyik részre az elmúlt évadból, itt összegyűjtöttük az összeset, sőt, még meg is szavazhatja, melyik volt közülük az ön kedvence!

via Hollywood Reporter