Dobjon el mindent, ami a kezében van, mert most mutatunk néhány címlapfotót, amely a 80-as és 90-es években készült az egykori Jugoszláviában, ahol egy számítógépes magazin egyedülálló módon mutatta meg, hogy milyen csodálatos tud lenni, ha összehozzák a korai számítógépeket szexi és karakteres kelet-európai modellekkel. 

A Računari magazin első száma 1984-ben jelent meg, és az újság egészen a kilencvenes évek végéig létezett, vagyis túlélte a délszláv háborút és Jugoszlávia felbomlását is.

Az újság készítői elég hamar rájöttek, hogy nyilván dögunalmas számítógépeket tenni egy újság címlapjára, még akkor is, ha a téma iránt érdeklődő kockafejek úgyis megveszik a lapot.

Mennyivel izgalmasabb viszont, ha a számítógépeket szexi és gyönyörű nők és modellek társaságában mutatják meg. Komputer és nő - ennél jobb párosítás nem is létezhet, nem is nagyon értjük, hogy a kilencvenes évek magyar szaklapjai miért is nem éltek ezzel a lehetőséggel.

Ez volt az az időszak, amikor a Joystick még fallikus szimbólumként és persze minden buja és buta vicc tárgyaként szolgált. 

És milyen jól muat az Intel által kifejlesztett processzor egy nő nyakában!

További címlapfotókért a Flashbak gyűjtését érdemes felkeresni. 

via Flashbak.com