Jó reggelt kívánunk, híreink következnek! 

Gesztesi Károly a Borsnak elárulta, hogy Havas Henrik korábban szerelmes volt egykori feleségébe, Liptai Claudiába. A színész tíz év után tálalt ki, miután Havas Henrik közösségi oldalán kommentálta Gesztesi legújabb balhéját - a színész tavaly november nyolcadikán súlyosan ittas állapotban vezette autóját, amiért a napokban pénzbüntetésre ítélték, és két évre bevonták a jogosítványát. 

Havas Henrik hivatalos Facebook-oldalán véleményt formált a színészről, különös gondolattársításokban vezetve le Gesztesi életútját Liptai „Ferrari” Claudiától az alkoholmámorba történő menekülésig és ittas vezetésig.

Gesztesi csak nevetett mindezen, de azért visszaszúrt Havasnak. A színész a Borsnak elmondta, hogy Havasból csak az irigység szól, mivel annak idején ő is odavolt Claudiáért.

Még akkoriban, amikor Havas Claudia partnere volt a televízióban, nagyon odavolt a feleségemért. Nem is titkolta, sokszor hallottam, miket mond neki, láttam, milyen üzenetekkel bombázza...

Azt üzenem Havasnak, vegye tudomásul, neki sem jött össze Claudia, nekem sem jött végül össze, viszont mindent vitt a cukrász Pataki

- nyilatkozta a színész a Borsnak.

  • Tóth Vera teljesen újjászületett - írta meg a Blikk, hiszen gyomor-bypass műtétjének, a rengeteg mozgásnak és az életmódváltásnak köszönhetően az egykor 120 kilogrammos szorongó lányból vonzó, 85 kilós mosolygó nő lett – aki már büszkén vállalja önmagát. Az énekesnő szerint a nagy fogyás sokkal kiegyensúlyozottabbá tette az életét.

Felszabadultabbnak érzem magam! Kitárult a világ, több színt meglátok. Többet tudok magammal foglalkozni, nem szorongok már a testalkatom miatt. Nem ez teszi ki a napjaimat, hanem az, hogy alkotok, agyalok, megreformálom az életem.

- mondta el a Blikknek Tóth Vera.