• Sarka Kata nem túl friss történetét az elmúlt héten kapta fel a világsajtó - az üzletasszony még Kasza Tibi saját műsorában, a Kasza Taxiban mesélte el tavaly nyáron, hogy 2013-ban Moszkvában fel akarta szedni a leendő amerikai elnök, Donald Trump. A Blikk megkérdezte Sarka Katát az ügyben:


    Halottam én is, és megdöbbentem, hogy bekerültem a világpolitikai hírekbe. Már el is felejtettem az egészet, elképzelni sem tudom, miért tartják ezt a vicces, pár perces közjátékot ekkora sztorinak a világ hírügynökségei, lapjai, hírcsatornái.

A megválasztott amerikai elnök még egy 2013-as moszkvai szépségversenyen, egy nyilvános eseményen testőreivel körbeállta Sarka Katát, majd a testőrei gyűrűjéből kinyúlva megragadta Kata karját, és behúzta magához az emberei közé. 

Trump érdeklődött, hogy honnan érkezett, mit csinál, majd adott neki egy névjegyet és hotelszobájába invitálta. Ez az ügy a napokban szinte az egész világsajtót bejárta: többek között a Daily Mail is a leendő amerikai elnök és Kata egykori flörtjével foglalkozott.

  • A Bors írta meg, hogy régimódi, igazi nagycsaládos, hajnalig mulatós esküvőt tart majd Debreczeni Zita és Gianni Anioni. A modell a Joy Magazinnak adott interjúban mondta el, hogy kitiltotta a rózsaszínt a nagy eseményről, és párjával egyszerű, családias lagzit terveznek. Az étteremtulajdonos Giani még csak novemberben jegyezte el a fotós-modellt, de a menyasszonynak máris megvannak a konkrét elképzelései a nagy napról. 

Az biztos, hogy nem lehet semmi rózsaszín az esküvőn, mert akkor elfutok. Egy nagyon egyszerű, családias esküvőt tervezünk, már amennyiben egy olasz–magyar esküvő az lehet.

- mondta el a magazinnak Debreczeni Zita.