• Bors címlapján Sarka Kata élettörténetének egy újabb fejezetét ismerhetjük meg, miszerint van egy 3 milliós karperec a csuklóján. Méghozzá egy Cartier. A drága ékszert szinte le sem veszi, még otthon is hordja. 
Nézzük!

#homework #math #mykids #love #togetherforever

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

A lap oknyomozó újságírója kiderítette, hogy 

minden bizonnyal ez egy szerelmi karperec és azt is megtudhatjuk, hogy ez mit jelent.

A karkötőt nyitó speciális kulcs általában annál a férfinál van, aki vásárolta és a két fél kötődését, szerelmét szimbolizálja. Sarka Kata a Borsnak annyit reagált erre, hogy valóban szép ékszer, és szereti de természetesen nem árulja el, kitől kapta. 

  • A Blikk pedig annyit tesz hozzá a mai reggelhez, hogy Vastag Csaba elfoglalta Axl Rose helyét. Persze, hogy nem szó szerint. Az énekes ugyanis  büszkén pózolt Los Angelesben a Sunset Boulevard egyik legendás klubjában, a Rainbow-ban, pontosan azon a helyen ült, ahol a Guns 'n Roses énekese ült barátnőjével a November Rain című szám videoklipjében. 
Itt láthatjuk a fotót!

Nemrég mi is beszélgettünk Vastag Csabával, ahol sok furcsa dolgot elárult magáról. Például ezt is:

  • Szintén a Blikk számol be arról is, hogy Nagy Ervin állítólag újra szerelmes. Szakított gyermeke anyjával és egy színésznő a jelenlegi barátnője. Mivel Nagy Ervin ritkán beszél a magánéletéről, így erről se mtudunk meg sokkal többet.