Nem vár tovább a műsora elindulására a kereskedelmi csatorna egykori emblematikus műsorvezetője. Azurák Csabát egy éve száműzték a kispadra, s most a Bors megtudta: Azurák átigazol az ATV-hez.

Azurákot tavaly februárban távolították el a hírigazgatói székből, és bár megtarthatta havi milliós fizetését, nem kerülhetett képernyőre. Ígéretet ka­pott ugyan arra, hogy megcsinálhatja saját beszélgetős hírműsorát – már stúdiót is építettek neki, sőt a fotózások is megvoltak –, valamiért mégsem kapott indulási engedélyt. Azóta a műsornak se híre, se hamva. A Bors szerint most attól hangosak a TV2 Róna utcai stúdiójának folyosói, hogy Azurák Csaba váltja a Hír TV-hez igazolt Kálmán Olgát.  

Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója nem erősítette meg, de nem is cáfolta értesüléseit, míg Azurák nem nyilatkozott, de a Bors úgy tudja, hogy Azurák a későbbiekben egész biztosan Kálmán Olga székében köt majd ki. 

Betegsége miatt elmaradnak Törőcsik Mari előadásai – írta meg a Blikk. A lap megkereste a 81 éves színésznőt, aki elmondta, hogy orvosai tanácsára hagyja ott bizonytalan időre a színpadot.

Az orvosaim tanácsára kellett kényszerpihenőre mennem, mert sokkal aktívabb vagyok a színpadon, mint az életben. Sokszor nem is veszem észre, hogy mennyi energiát és erőt belefektetek egy-egy előadásba, így az orvosok jobbnak látták, ha inkább pihenek egy kicsit. Kivizsgálásokra járok, de szerintem semmi bajom

- mondta a kétszeres Kossuth-díjas művésznő. Egyelőre annyi biztos, hogy két előadás marad el a színházban: a Galilei élete és a Brand című darabok.