• A Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klub műsorvezetőnője otthagyta a közös otthont és ismerőseinél, barátainál húzza meg magát, amíg saját lakást nem talál. Nádai Anikó január elején a Facebookon közölte, hogy szétmentek párjával  Kovács Dániel Richárddal (tévés rendező, akihez a Válótársak c. RTL Klubos sorozat is köthető). Az érintettek nem kommentálták a lap információját. Frissítés: A blikk.hu-ról már lekerült a cikk, így csak annyi biztos, hogy már nem élnek egy fedél alatt.
  • A Blikk ír arról is, hogy Sebestyén Balázsék hallgatottságban és pénzben is jól mérhető plusz hoztak Andy Vajna rádiójának. A műsorvezetők a tegnapi Reggeli Showban beszéltek arról, hogy „a két országos közszolgálati csatorna mögött a Rádió 1 a leghallgatottabb rádió az országban. Két hét alatt félmillióan csatlakoztak a rádió táborához.″Mondjuk más választásuk nem nagyon volt. A növekedés azt is jelenti, hogy a Rádió 1 reklámbevétele jelentős ugrás előtt áll. Egy névtelenségét kérő marketingszakember szerint Balázsék műsora naponta már most 1-1,5 millió forintos pluszbevételt hozhat a rádiónak, amely így havi szinten 30–50 millió forintot nyer a triónak köszönhetően.
  • Barátain és rokonain kívül állítólag senki nem tudott arról, hogy a Dolly Roll gitárosa, Kékes Zoltán súlyos beteg. A Bors beszélt a zenész legjobb barátjával, aki azt mondta, hogy csak fél éve tudtak arról, hogy Kékes beteg. Csütörtökön a kórházban hunyt el és a zenész párja értesítette az ismerősöket.